tromaktiko: Ο Πάνος Καλλίδης μιλάει για όλα…

Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

Ο Πάνος Καλλίδης μιλάει για όλα…



Γράφει η Νάνσυ Θώδου
O Πάνος Καλλίδης σε συνέντευξή του στην εκπομπή της Μαρίας Σταματέρη μίλησε για τη προσωπική του ζωή αλλά και τα επαγγελματικά του …
«Από δύο σύντομα θα γίνουμε τρεις, πολλά ζευγάρια δεν παντρεύονται αλλά κάνουν οικογένεια. Ας πούμε πως σε κάποια γενέθλια αν δεν μπορώ να της πάρω δώρο θα παντρευτούμε» ανέφερε ο τραγουδιστής και συνέχισε μιλώντας για τη κόρη του η οποία και θα γεννηθεί σύντομα: «Το παιδί είναι κοριτσάκι, θα το ονομάσουμε Νίνα, όπως τη μητέρα μου».
Μιλάει για τη γνωριμία με τη σύζυγο του: «Τη γυναίκα μου, τη Λεάνα, τη γνώρισα στο μαγαζί, ήταν θαυμάστρια και ήρθε στο καμαρίνι. Αρχικά κάναμε παρέα, την πήρα στη δουλειά ως μακιγιέζ μου. Δουλεύαμε μαζί και μέσα στα 5 χρόνια που είμαστε μαζί έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Επίσης σχολιάζει την αλλαγή της : «Η εγκυμοσύνη είναι πολύ καλή όμως. Λίγο το ορμονικό με τα νεύρα να το ρυθμίζαμε...ισχύει αυτό που λένε για τις ορμόνες. Έχει περισσότερες απαιτήσεις, περισσότερα θέλω! Είναι σαν να έχει μία μικρή ανασφάλεια αλλά νομίζω πως θα φύγει όταν θα έρθει η κόρη και θα δώσει όλη τη προσοχή της στο παιδί». Αποκαλύπτει και τη ζήλεια της αγαπημένης του : «Με ζηλεύει, δεν είναι κακό. Μου κάνει έλεγχο. Ο κάθε έξυπνος άνθρωπος θα έκανε έλεγχο σε κάποιον καλλιτέχνη που δουλεύει νύχτα» ενώ δεν αρνήθηκε πως φλερτάρει στο μαγαζί που εμφανίζεται: «Φλερτάρω, αλλά όχι πρόστυχα».
Μιλάει για τις δουλειές πριν γίνει τραγουδιστής: «Έχω κάνει διάφορες δουλειές όπως σε ζαχαροπλαστείο, οικοδομή, καφετζής, μανάβης» ενώ τόνισε πως η συνεργασία του με τον Φοίβο ήταν κάτι μοναδικό γα εκείνον: «Η συνεργασία μου με τον Φοίβο ήταν ένα όνειρο ζωής».

http://www.insterea.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!