tromaktiko: Ανάσταση της "Ιερής Συμμαχίας"

Κυριακή 20 Φεβρουαρίου 2011

Ανάσταση της "Ιερής Συμμαχίας"



Την περίοδο που η Ελλάδα στέναζε απ' την τουρκική σκλαβιά και ετοίμαζε την επανάστασή της, στην Ευρώπη βρισκόταν η Ιερή συμμαχία.
Η Ιερή Συμμαχία αποτελούταν από Αγγλία, Γαλλία, Ρωσία και είχε σαν στόχο να καταπνίξουν όλες τις επαναστάσεις στην Ευρώπη. Σημαντικός φίλος και πολέμιος της ελληνικής επανάστασης ήταν ο καγκελάριος Μέτερνιχ.
Σήμερα η κατοχική κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπαθεί να προστατευτεί απ' τον ελληνικό λαό για τα δεινά που τόσο απλόχερα του προσφέρει. Οι Γερμανοί και λοιποί Ευρωπαίοι που κερδοσκοπούν στην πλάτη κρατών όπως η Ελλάδα έχουν ΑΝΑΣΤΗΣΕΙ την Ιερή Συμμαχία. Αποστέλεται μετά από μυστική συνεννόηση της κυβέρνησης με τις Βρυξέλλες ισχυρή δύναμη της EUROGENDFOR ενός ευρωπαϊκού στρατού που υπάρχει με σκοπό την καταστολή εξεγέρσεων και κοινωνικών αγώνων. Η οικονομική κρίση έχει φέρει τις κοινωνίες σε αδιέξοδο. Έτσι η Ιερή Συμμαχία των Ευρωπαίων για να ΚΑΤΑΠΝΙΞΕΙ κάθε κοινωνική αναταραχή και αγώνα δημιουργεί τη δύναμη αυτή με "ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΔΙΚΑΙΟΔΟΣΙΑ να επιβάλλει την τάξη όπου χρειαστεί!!!!!!!!!!!!!!" Συνεπώς για να μη χαλάνε οι κυβερνήσεις το σοσιαλιστικό τους image θα στέλνουν μια απρόσωπη ευρωπαϊκή στρατιωτική (επί της ουσίας) δύναμη καταστολής.

Στις 23/2/2011 θα γίνει η δοκιμαστική επιχείρηση της δύναμης αυτής στην Ελλάδα. Είναι πια ΞΕΚΑΘΑΡΟ ότι θέλουν να μας υποδουλώσουν και δεν θα σταματήσουν πουθενά. Θα μας σκοτώσουν και θα μας εξαναγκάσουν να είμαστε ΑΙΩΝΙΟΙ υποτελείς της Μέρκελ και του ΔΝΤ. ΕΙΝΑΙ ξεκάθαρο ότι δεν είναι μονάδες "αποκατάστασης τάξης" όπως κρυβόταν και προσποιούταν μέχρι τώρα η ΕΛ.ΑΣ. ΑΛΛΑ ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ! Δυστυχώς στο σημείο που φτάσαμε δεν υπάρχει περιθώριο για συζητήσεις και διαλόγους. Ή ΤΑΝ Ή ΕΠΙ ΤΑΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!