tromaktiko: Φτάνει πια...

Πέμπτη 24 Φεβρουαρίου 2011

Φτάνει πια...



Φτάνει πια με τους "τσάμπα" μάγκες που βγαίνουν να υπερασπιστούν τις ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗΣ τυπου ΜΑΤ,ΟΠΚΕ,ΕΚΑΜ, ελεος πια,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΠΕΛΕΞΑΝ αυτην την δουλεια και κακα τα ψεμματα καμια δουλεια δεν ειναι ντροπη εκτος του ΜΠΑΤΣΟΥ!!!!
αφηστε τα πληκτρολογια και τις ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ και ελατε σε μια πορεια να φατε δακρυγονο και ξυλο με γκλομπ χωρις αιτια ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ οι "ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ" που λετε χτυπανε οποιον βρουν μπροστα τους οπως κανουν σε καθε πορεια.Προσωπικα ΕΓΩ ΚΑΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ αλλοι διαδηλωτες ειμασταν σημερα στην πορεια διαμαρτυρωντας ΕΙΡΗΝΙΚΑ και μολις η πορεια εφτασε στο υπουργειο οικονομικων τα δακρυγονα αρχισαν να πεφτουν ΒΡΟΧΗ απο παντου ΧΩΡΙΣ να εγινε καποια προκληση απο την πορεια ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ αυτο αλλα τα μηχανακια της ομαδας ΔΕΛΤΑ αρχισαν να πεφτουν πανω στον κοσμο, για ποιους "μεροκαματιαρηδες" λετε??? Μηπως την ομαδα ΔΙΑΣ??? αλλοι "μαγκες" που το παιζουν ΡΑΜΠΟ που καθονται και πινουν φραπεδες καθε μερα στην ακαδημιας και οταν "δουλευουν" σε σταματανε για εξακριβωση στην οδο στουρναρη στο πολυτεχνειο ΟΤΑΝ διπλα σου ειναι οι εμποροι και πουλανε πρεζα χωρις να τρεχει τιποτα. Ολα τα αλλα που λεγονται και γραφονται ειναι για να αυτοπαραμυθιαζοσαστε η επειδη εχετε συγγενεις στις δυναμεις αυτες η επειδη ειστε οι ιδιοι μπατσοι!!!
Αυτοι οι "μεροκαματιαρηδες" τρομοκρατουν τους κατοικους της ΚΕΡΑΤΕΑΣ εδω και πολλες μερες για χαρη του ΜΠΟΜΠΟΛΑ!!!
ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΨΩ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΝΟΗΤΟ, TA MAT ΧΩΡΙΣ λογο αρχισαν να ριχνουν δακρυγονα μολις η κεφαλη της πορειας εφτασε στο υπουργειο οικονομικων, αυτο το λεω γιατι ΑΠΛΑ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΗΜΕΡΑ μαζι με χιλιαδες αλλους, μετα επεσαν οι ΜΟΛΟΤΩΦ και ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ ως αντιποινα, δηλαδη πως θα φτασει η πορεια στην βουλη οταν προσπαθουν να την διαλυσουν ???? αφου επιλεγουν να την διαλυσουν ΧΩΡΙΣ να εχει γινει ΤΙΠΟΤΑ εννοειται οτι θα υπαρξει ΑΠΑΝΤΗΣΗ και μπραβο στα παιδια που συγκρουστηκαν με τις δυναμεις ασφαλειας ΑΛΛΙΩΣ η ΠΟΡΕΙΑ δεν θα μπορουσε να συνεχισει. H ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ!!! Παντως οποιος θελει να δει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ γινεται ας αφησει τα blogs, τα καναλια και τα πληκτρολογια ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΤΕΒΕΙ σε μια πορεια μετα ξανασυζηταμε για τους "μεροκαραματιαρηδες" η για τον αν καθεσαι και τις τρως η αν ΑΠΑΝΤΑΣ!!!!

ΥΓ. δεν ειμαι αναρχικος ουτε ριχνω μολοτωφ αλλα αν πας σε πορεια ΠΟΛΥΒΟΛΟ θα θελεις να εχεις γιατι πολλα καθαρματα το αξιζουν!

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!