tromaktiko: Απάντηση σε Η κάρτα του πολίτη - Το κίνημα "δεν πληρώνω"

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Απάντηση σε Η κάρτα του πολίτη - Το κίνημα "δεν πληρώνω"



Να τονίσω ότι είμαι και εγώ οδηγός αλλα της πόλης.Δεν περνάω συχνά από τα διόδια.
Σέβομαι τους συμπολίτες μου και αφήνω να ακουστεί η γνώμη τους...
Δεν κάθομαι να αντιδράω σαν "βλαμμένος" συγγνώμη για την έκφραση,άσχετα με το αν αντιδράνε οι άλλοι έτσι.Αυτό πιστεύω , με κάνει λίγο πιο πολιτισμένο άνθρωπο και να τα έχω πιο καλά με εμενα.
θέλετε να λέγεστε πολίτες,δηλαδή πολιτισμένοι και με λογική άνθρωποι.κιομως αντιδράτε σαν αγροίκοι.Ο πατέρας μου μου έμαθε να μην αντιδρω πριν σκεφτώ και να μην με παρασέρνουν τα νεύρα μου.Χαίρομαι που είχα έναν τέτοιο άνθρωπο να μου δώσει τόσα πολλά εφόδια στην μικρή έως τώρα ζωή μου.Ναι αντιδράτε σαν αγροίκοι,εσείς που θέλετε να είσαστε η εξαίρεση και οι καλά σκεπτόμενοι πολίτες αυτής της χώρας.Εσείς που δεν χάνεται την ευκαιρία να βρίσετε,να φωνάξετε και να μην σκέφτεστε.Εσείς που δεν μπορείτε να κάνετε συζήτηση με κάποιον που έχει διαφορετική άποψη απο εσάς.
Μιλάτε για τσαμπατζήδες,εκφράζεστε έτσι για ανθρώπους που περνάνε Αθήνα - Θεσσαλονίκη 3 φορες την εβδομάδα και πληρώνουν 100 ευρώ πέρα δώθε.
Μιλάτε εσείς που τα μονα έξοδα σας είναι η βενζίνες και το τι θα φάτε.Και εγώ μονο αυτά τα έξοδα έχω αλλα δεν κατακρίνω ανθρώπους που πληρώνουν διόδια , ρεύμα , νερό , ενοίκιο , τα παιδιά τους κλπ.
Μιλάτε εσείς.Μπράβο λοιπόν για τον τρόπο που μιλάτε.

Και μπράβο που μιλάτε χωρίς να ξέρετε ότι σε μια χωρα που πληρώνει τέλη κυκλοφορίας , από τον νομο είναι παράνομο να υπάρχουν ιδιωτικά διόδια σε δημοσιους δρόμους.
Δεν είναι κανένας τσαμπατζής γιατί ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΑ ΔΙΟΔΙΑ ΠΡΙΝ 2 ΜΗΝΕΣ ΣΤΑ ΤΕΛΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ ΤΟΥ.


Αναγνώστης

------------------------------------------

Πρόχειρα είναι τα δικά σου επιχειρήματα μιας και κόλλησες ειλικρινά με τον Χριστό! Ποιος σου είπε πως πιστεύουν όλοι στον Χριστό και στις προφητίες του Ιωάννη και στα πράσινα άλογα; Και εγώ μπορώ να σου πω ΠΩΣ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ! Κρίνεις με σιγουριά πως όλοι πιστεύουν και είναι Χριστιανοί... Ε, μα αν είναι δυνατόν! Υπάρχουν και άλλες θρησκίες και μάλιστα πολύ ανώτερες από τον Χριστιανισμό, ή μάλλον όπως θέλουν να μας περάσουν τον Χριστιανισμ! ό, την θρησκεία του φόβου! Αντίχριστος και ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑΚΙΑ που τρέχουν σε ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΙΒΑΔΑΚΙΑ!
Επίσης να μην βλέπεις πολλά έργα με χάκερ που θα μπουν στο "σύστημα" και θα σου αλλάξουν το όνομα. ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ! Που ζούμε ρε παιδιά στο 10.000 π.Χ και πιστεύουμε ακόμα σε αυτά τα πράγματα;
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΣΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΔΗΘΕΝ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΨΑΓΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ! Η ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ. Παγκόσμια Διακυβέρνηση! ΧΑΧΑ Άλλο παραμύθι από εκεί! Είδατε όλοι 2 κλιπάκια στο youtube και ξαφνικά καταλάβατε πως όλη η υδρόγειος τα έχει βάλει μαζί σας... Ό,τι και να πω... λίγο θα είναι... Δεν θέλετε ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ; ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ; Μ Η Ν Τ Ο Υ Σ Ψ Η Φ Ι Ζ Ε Τ Ε! Πιόνια είστε και τίποτ'άλλο των συμφερόντων! Καλά να τα πάθετε! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ, ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ! ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΗΜΙΜΑΘΕΙΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ΤΗ! Σ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ!


Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!