tromaktiko: Λευκωσία: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Λευκωσία: Μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας για πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου



Λευκωσία: Έρευνες σε τέσσερα υποστατικά στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου, κατά την οποία κατασχέθηκαν διάφορα τεκμήρια, όπως ηλεκτρονικοί υπολογιστές, πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, τηλεοράσεις, χρηματικά ποσά, διεξήγαγε την...
Τετάρτη η Αστυνομία, στα πλαίσια των επιχειρήσεων της σε σχέση με την πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου και της παράνομης αποδοχής συλλογικών και άλλων στοιχημάτων.
Ο εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Μιχάλης Κατσουνωτός, ανέφερε ότι οι επιχειρήσεις της Αστυνομίας που άρχισαν εδώ και καιρό σε σχέση με την πάταξη του παράνομου ηλεκτρονικού τζόγου και της παράνομης αποδοχής συλλογικών και άλλων στοιχημάτων, συνεχίστηκαν στην ελεύθερη περιοχή Αμμοχώστου.
Ανέφερε, επίσης, ότι από τις 16:00 μέχρι τις 21:00 μέλη του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, του Δικανικού Εργαστηρίου Ηλεκτρονικών Δεδομένων, του Γραφείου Καταπολέμησης Αδικημάτων Πνευματικής Ιδιοκτησίας και πάταξης παράνομων στοιχημάτων της Μηχανοκίνητης Αμεσης Δράσης, ειδικών του Τμήματος Τεχνικής Υποστήριξης της Υπηρεσίας Καταπολέμησης Ναρκωτικών, της Υπηρεσίας Εγκληματολογικών Ερευνών διενήργησαν σε 4 υποστατικά, δυνάμει δικαστικών ενταλμάτων, έρευνα.
Όπως είπε ο κ. Κατσουνωτός, κατά την έρευνα σε πρακτορείο στην Αγία Νάπα εντοπίστηκε να γίνεται παράνομη αποδοχή ποδοσφαιρικών στοιχημάτων και παράνομη διεξαγωγή διαδικτυακού καζίνο, πόκερ και φρουτάκια. Ανέφερε, επίσης, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 13 Ηλεκτρονικοί Υπολογιστές, 4 τηλεοράσεις και 22 USB, και ανακρίθηκαν 20 θαμώνες που βρίσκονταν στο μέρος.
Σε άλλο πρακτορείο στοιχημάτων, επίσης στην Αγία Νάπα, είπε, κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι διεξαγόταν ηλεκτρονικός τζόγος μέσω διαδικτύου και ότι αποδέχονταν παράνομα ποδοσφαιρικά στοιχήματα.
Στο συγκεκριμένο υποστατικό, συνέχισε, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 7 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών, 3 τηλεοράσεις, το χρηματικό ποσό των 1.244 ευρώ και άλλα τεκμήρια.
Στο τρίτο υποστατικό, στην Αγία Νάπα, είπε ο κ. Κατσουνωτός, κατά την έρευνα διαπιστώθηκε ότι δεν ήταν αδειούχο για την αποδοχή συλλογικών στοιχημάτων.
Ανέφερε, επίσης, ότι στο υποστατικό αυτό εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 10 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών που μετατρέπονταν σε μηχανές τυχερού παιγνίου, 3 πύργοι ηλεκτρονικών υπολογιστών οι οποίοι χρησιμοποιούνταν για την παράνομη αποδοχή συλλογικών στοιχημάτων, 51 κουπόνια, 4 τηλεοράσεις, 9 σελίδες πληροφοριακών στοιχημάτων, το χρηματικό ποσό των 856 ευρώ και των 22 δολαρίων Αμερικής.
Στο τέταρτο υποστατικό, πρακτορείο στοιχημάτων στο Παραλίμνι, ο κ. Κατσουνωτός είπε ότι κατασχέθηκαν 7 ηλεκτρονικοί υπολογιστές, 2 τηλεοράσεις, 1 εκτυπωτής, διάφορα κουπόνια στοιχημάτων και το χρηματικό ποσό των 1.272 ευρώ.
Ανέφερε, τέλος, ότι οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται από τους κατά τόπους Αστυνομικούς Σταθμούς.

Πηγή: ΚΥΠΕ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!