tromaktiko: Σχετικά με την Καταγγελία για Forthnet

Κυριακή 27 Φεβρουαρίου 2011

Σχετικά με την Καταγγελία για Forthnet



Θέλω να αναφέρω σχετικά με την καταγγελία http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/02/forthnet_25.html
και για το σημείο όπου αναγράφει "Η κοροϊδία της FORTHNET είναι άλλο πράγμα. Αυτοί δεν μας λένε ότι έχουν δικό τους δίκτυο? " Για τον κύριο που έχει την ψευδαίσθηση ΑΚΟΜΗ δυστυχώς, αν και περάσανε πολλά χρόνια που οι εναλλακτικοί πάροχοι μπήκαν στον χώρο της τηλεφωνίας και του internet, αν ακόμη πιστεύει πως οι εναλλακτικοί πάροχοι έχουν ιδιόκτητο δίκτυο μέχρι το σπίτι του, θέλω να τον ενημερώσω, πως οι εταιρίες αυτές, διαθέτουν ιδιόκτητο δίκτυο μόνο μέχρι τα τηλεφωνικά κέντρα της περιοχής μας, και το τελευταίο "χιλιόμετρο" όπως συνηθίζεται να αποκαλείται, είναι ιδιοκτησία ΟΤΕ και υποενοικιάζεται από τον ΟΤΕ στον πάροχο στον οποίο έχουμε κάνει αίτηση να πάρουμε την γραμμή μας σε αυτόν.

Για αυτόν τον λόγο λοιπόν, το τελευταίο καλώδιο από το τηλεφωνικό κέντρο μέχρι το σπίτι του, όχι το "καφάω", είναι του ΟΤΕ με "υποενοικίαση" στην κάθε εταιρία Forthnet, Tellas, κλπ κλπ.

Όταν συμβεί μία τέτοια βλάβη σε αυτήν την τελευταία απόσταση καλωδίου, την δικαιοδοσία την έχει ο ΟΤΕ.

Εμείς κάνουμε τα παράπονα στον πάροχό μας, και αυτός ελέγχει αν η βλάβη βρίσκεται πριν το τηλεφωνικό κέντρο (και άρα στην ιδιοκτησία της εκάστοτε εταιρίας), ή μετά, που αποτελεί πλέον περιοχή δικαιοδοσίας ΟΤΕ. Είναι βεβαίως λογικό να εξυπηρετούνται κατά προτίμηση και σειρά προτεραιότητας οι βλάβες που ξεκινούν από συνδρομητές ΟΤΕ και με μικρότερο βαθμό οι λοιπές βλάβες. Στην Ελλάδα ζούμε...

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!