tromaktiko: Hol - Vodafone: συνεργασία για τα μπάζα

Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

Hol - Vodafone: συνεργασία για τα μπάζα



Το καλοκαίρι του 2010 εξυπηρετικότατοι πωλητές στην πασίγνωστη εταιρεία κινητής τηλεφωνίας VODAFONE μου πρότειναν πακέτο σύνδεσης σταθερού τηλεφώνου και απεριόριστου Internet...
στην επίσης γνωστή εταιρεία υπό την επωνυμία Σας-τα-παίρνω-κανονικά-και-σας-δίνω-ό,τι γουστάρω ή αλλιώς ΗOL, στα 40 ευρω μηνιαίως μαζί με την έκπτωση των 5 ευρω στον λογαριασμό του VODAFONE κινητού μου, κακή του ώρα.
Το θέμα είναι πως από τις 06/08/10 που έγινε η ενεργοποίηση της HOL μέχρι σήμερα 17/02/11 η έκπτωση που έταξαν οι παραπάνω ποτέ δεν εμφανίστηκε σε κανέναν λογαριασμό και φυσικά δεν θα εμφανιζόταν εάν δεν το παρατηρούσα.
Η εξήγηση αυτού του παράλογου φαινομένου κρύβεται σε μια απλούστατη δικαιολογία του καημένου υπαλλήλου της VODAFONE ο οποίος παρατήρησε στο σύστημα, πως η HOL δεν είχε ενεργοποιήσει την έκπτωση ΚΑΝ από τον Αύγουστο που είχε γίνει η σύνδεση.
Και το θέμα ΦΥΣΙΚΑ δεν είναι το ελεεινό ποσό των 35 ευρω της υποτιθέμενης έκπτωσης που δικαιούμαι αλλά η απαθέστατη αντιμετώπιση του γεγονότος και από τις δυο πλευρές.
Αφού έχω διαπιστώσει λοιπόν την απατεωνιά, τηλεφώνησα πρώτα στου υπευθύνους της HOL οι οποίοι όχι απλά δεν με εξυπηρέτησαν καταλλήλως αλλά ο νεαρός υπάλληλος μου είπε πως θα επικοινωνήσουν ΑΥΤΟΙ, με κάποιον λέει που θα μου προτείνει κάποια διευθέτηση! Δηλαδή απαντώ εγώ, το αφήνουμε στην δική σας κρίση και καλή διάθεση για το αν θα μου δώσετε την έκπτωση που ΧΡΩΣΤΑΤΕ την οποία εσείς μου τάξατε σαν κίνητρο για να υπογράψω στην εταιρεία σας!!!!!!!Η απάντηση του νεαρού ήταν πως ΔΕΝ μπορώ να κάνω κάτι και πως δεν υπάρχει άλλη λύση αυτή τη στιγμή!
Μη μπορώντας να κάνω κάτι περαιτέρω, τηλεφωνώ και στα καμάρια της VODAFONE να παραπονεθώ για τον αντιεπαγγελματσμό τους, που δεν με είχαν ενημερώσει για την ΜΗ παροχή της έκπτωσης που δικαιούμουν και φυσικά το μπαλάκι πήγε κατευθείαν στην HOL καθώς επίσης μου πρότειναν να κάνω εγγράφως τα παράπονα μου και όχι τηλεφωνικώς, πράγμα πoυ η τηλεφωνήτρια έκρινε σαν γεγονός μηδαμινής σημασίας καθώς θα καταγραφόταν στο αρχείο απλά σαν μια κακή συνεργασία των δυο εταιρειών!
ΑΠΑΘΕΣΤΑΤΗ αντιμετώπιση για κάτι που οι ίδιοι είχαν θέσει ως όρο στο συμβόλαιο, καμία άμεση εξυπηρέτηση παρά μόνο παραπομπή στην παραπομπή, καθαρή εκμετάλλευση, παραπληροφόρηση, ασυνεννοησία, βρώμικες συναλλαγές, πράγματα φυσικά που σ' αυτήν την χώρα δεν κάνουν πλέον εντύπωση, αλλά να μην παραξενευτούν οι συγκεκριμένοι ή παρόμοιοι κλεφτολεφτάδες για τις μολότοφ στα καταστήματα τους ή τα καμένα υπερπολυτελή αυτοκίνητα τους.ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ.
Βάλτε τα εκεί που ξέρετε τα 35 ευρω , άνθρωποι δεν θα γίνετε ποτέ. ΖΩΑ. Και πολύ σας πέφτει o όρος.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΡΙΑ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!