tromaktiko: «Ο Σίλβιο έκανε 13 φορές σέξ με την Καρίμα»

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

«Ο Σίλβιο έκανε 13 φορές σέξ με την Καρίμα»



«Ο Ιταλός πρωθυπουργός είχε δεκατρείς ερωτικές συνευρέσεις με την Μαροκινή Ρούμπι Καρίμα. Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι...συναναστράφηκε την κοπέλα, από τότε που εκείνη ήταν δεκαέξι ετών» λένε οι εισαγγελείς του Μιλάνου επισημαίνοντας πως εκτός από την Ρούμπι Καρίμα, «στις ερωτικές συναντήσεις, επί πληρωμή, με τον μεγιστάνα-πρωθυπουργό, συμμετείχαν άλλες τριάντα δυο κοπέλες, όλες άνω των 18 ετών».

Όλα αυτά αναφέρονται σεαπόσπασμα της έκθεσης με την οποία οι εισαγγελείς της ιταλικής συμπρωτεύουσας, πρόκειται να ζητήσουν σύντομα την παραπομπή σε δίκη του ατζέντη μοντέλων και ηθοποιών Λέλε Μόρα, του δημοσιογράφου Εμίλιο Φέντε και της περιφερειακής συμβούλου Νικόλ Μινέτι, με την κατηγορία συνέργειας στην προαγωγή της πορνείας.

Σύμφωνα, επίσης, με τους Ιταλούς εισαγγελείς, το «μπούγκα μπούγκα, ήταν ένα είδος χορού, σε ντίσκο της βίλας, που λάβαινε χώρα μετά τα δείπνα, κατά τον οποίο οι κοπέλες ήταν ημίγυμνες και άφηναν τον Ιταλό πρωθυπουργό να τις αγγίζει στα πιο ιδιαίτερα σημεία του σώματός τους.
Στην συνέχεια, ο Καβαλιέρε διάλεγε με ποιες κοπέλες ήθελε να περάσει την υπόλοιπη νύχτα, προσφέροντας, σε αντάλλαγμα, συγκεκριμένα χρηματικά ποσά».
Ο δικηγόρος του Καβαλιέρε, δήλωσε σήμερα ότι «ο πελάτης του θα παραστεί σε όλες τις δίκες που τον αφορούν και θα υπερασπισθεί τον εαυτό του».

star.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!