tromaktiko: Για την 25η Μαρτίου

Πέμπτη 24 Μαρτίου 2011

Για την 25η Μαρτίου



Μια πολύ απλή μορφή διαμαρτυρίας και ένδειξης της δυσαρέσκειάς τους μπορούν να κάνουν όσοι θα συμμετέχουν στη παρέλαση της 25ης Μαρτίου...
Αντί να στρίψουν το κεφάλι τους προς τους "επισήμους" ας το στρίψουν προς την άλλη μεριά προς ένδειξη περιφρόνησης. Ούτε ένα βλέμμα δεν αξίζουν τα λαμόγια.





Αναγνώστης

-----------------------

Είμαι ένας απλος πολίτης που αγαπάει την πατριδα του. Δεν είμαι ούτε αριστερός, ουτε δεξιός, δεν είμαι τίποτα. Δεν θέλω να έχω βάρος στην συνείδηση μου οτι εχω βγάλει κάποιο απο τα 300 λαμόγια στην εξουσία. Λόγω οτι έχω τελείωσει το σχολείο δεν μπορώ να τιμήσω τους ήρωες της 25ης Μαρτιου με την συμμετοχή μου παρέλαση. Αλλα θα τους τιμήσω με την παρουσία μου σ'αυτην.
Θα ήθελα να ζητήσω απο τους μαθητές που θα τιμήσουν στην παρελάση τους ήρωες, να ταπηνώσουν τους προδότες. Πως θα γινει αυτό? ΜΗΝ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΗΜΟΥΣ! Αυτός ειναι ο καλύτερος και πιο ειρηνικός τρόπος διαμαρτυρίας γι'αυτά που βιώνουμε τώρα (συγχωνέυσεις σχολείων, περικοπές, κτλ). Απλά ΜΗΝ ΓΥΡΗΣΕΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ. Είναι λαμόγια και τα λαμόγια δεν πρέπει να τα τιμάμε ουτε καν μ'αύτο τον τροπο.

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!