tromaktiko: Για το χιόνι και την Αθήνα την "ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ"..

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Για το χιόνι και την Αθήνα την "ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΗ"..



ΑΦΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΙΑΞΙΦΙΣΜΟΥΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΧΩ ΑΠΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ είναι απλά γελοίο να πιάνετε στο στόμα σας όλη την Αθήνα..για το ότι και καλά εκείνη πάντα τα τρώει και ..
"το μετρό που έγινε στην Αθήνα και που όλα γίνονται στην Αθήνα.." και άλλου είδους τέτοιες φοβερές παρατηρήσεις !!!ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ ΜΕ ΠΟΛΥ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ !
1)ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ πως και μία πόλη η οποία είναι μαθημένη σε ΤΕΛΕΙΩΣ άλλο κλίμα είναι λογικό να παραλύει απο το χιόνι .
Δεν υπάρχει γρήγορη αντίδραση για αντιμετώπιση τέτοιων φαινομένων όπως υπάρχει για περιοχές που είναι συνηθισμένες σε τέτοιου είδους καιρικές συνθήκες !!!!!!επομένως και ο παραμικρός παγετός στα σχολεία κλπ κλπ αντιμετωπίζεται με κάποια υπερβολή .ΟΠΩΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ .Ποιό παιδάκι πάει στο σχολείο αν έχει παγώσει το προαύλιο του σχολείου του ?αμ δε..τ αφήνουν?αα αρα ούτε εκεί .
β)ΕΠΕΙΔΗ ΠΡΟΒΑΛΛΟΥΝ ΤΑ MEDIA ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ - ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΕΙΝΑΙ -
ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΘΗΝΑΙΟΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ!!!!ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΔΕ ΝΟΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ???ΕΜΕΝΑ ΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΩ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΜΕ Τ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ???ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ ΕΝΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΟΥ ΚΟΛΛΑΕΙ ΕΔΩ!
ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΣΟΥΒΑΛΙ ΤΟΤΕ ΜΠΡΑΒΟ . ΑΠΛΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΑΣΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΔΙΑΘΕΤΕΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ .ΟΙ ΤΑΜΠΕΛΕΣ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΟ !
Γ) ΤΕΛΟΣ , ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΟΤΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.Μ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ Η Π Ο Λ Ι Τ Ε Ι Α .ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙ8ΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΝ8ΥΜΙΖΟΝΤΑς ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠ'ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΑΔΕ ΑΘΗΝΑΙΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΥ ΠΕΦΤΕΙ Η ΚΟΖΑΝΗ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΕΠΑΡΧΙΑ .
ΚΑΛΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!