tromaktiko: Παραλογισμός

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Παραλογισμός



Μέχρι σήμερα ανεχόμουν την κυβέρνηση (αν και δεν την ψήφισα) αλλά μετά το σημερινό ρεζιλίκι είμαι ένας ακόμη οργισμένος Έλληνας...
Δεν είναι δυνατόν τέσσερις υπουργοί να σύρονται σε διαπραγματεύσεις κρίσιμων διατάξεων του μεταναστευτικού νόμου με μια ομάδα λαθραίων και κουτοπόνηρων αυτόκλητων καθοδηγητών. Αν η κυβέρνηση δεν είναι ικανή να βρει λύση στο μεταναστευτικό πρόβλημα, τότε είναι καλύτερα να απευθυνθεί στον Ελληνικό λαό (δημοψήφισμα) παρά να συζητάει με αυτούς που δημιουργούν το πρόβλημα. Είναι θέμα απλής λογικής.

Αναγνώστης

-------------------

ΤΟ ΕΙΔΑΜΕ ΚΙ ΑΥΤΟ! ΟΙ ΞΕΦΤ...ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΘΗΣΑΝ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥΣ ΟΠΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΑΠΟΚΑΛΟΥΣΑΝ  ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΥΠΟΧΩΡΩΝΤΑΣ ΣΤΙΣ ΠΙΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ..ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΟΥ Ο ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΕΝΟΙΩΘΕ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΣΕ ΤΑ ΜΑΧΗΤΙΚΑ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΕΝΑΕΡΙΟ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΕΧΟΝΤΑΣ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΞΕΦΤ... ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΝΗΚΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ....

Αναγνώστης

------------------

Ωραία αφού δικαιώθηκαν οι μετανάστες ν’αρχίσουμε και εμείς την απεργία πείνας μπας και μας δώσουν τίποτα οι πολιτικοί και στην δική μας χώρα. Δεν ντρεπόμαστε λίγο σε αυτή την κόλα χώρα με τόσους ανέργους να κοιτάμε τους αλλοδαπούς που μας εκβιάζουν με τέτοιους τρόπους, Αν δεν θέλουν αυτά που τραβάμε εδώ να πάνε στα σπίτια τους..

Αναγνώστης
-----------------------

Απορώ με την αποφαση της κυβερνησης,να ενδωσει στους εκβιασμους 300 ΛΑΘΡΟμεταναστων, τη στιγμη που η πλειοψηφια του ελληνικου λαου, τάσονταν κατα μιας ευνοικης και ΚΥΡΙΩΣ ΠΑΡΑΝΟΜΗΣ αντιμετωπισης των 300, αλλα απαιτουσαν την αμεση απελαση τους και εφαρμογη του νομου σε οσους τους διευκολυναν να καταλαβουν παρανομα ενα δημοσιο κτιριο. Ειλικρινα απορώ, γιατι αγνοησε τη λαικη βουληση και προτιμησε να δυσαρεστησει για μια ακομα φορα την πλειο! ψηφια των ψηφοφορων του. Με τετοιες πολιτικες, σας βλεπω τριτο κομμα.

Αναγώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!