tromaktiko: Μνημονιακές παρανοήσεις και ψεύδη

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Μνημονιακές παρανοήσεις και ψεύδη



Τα λεφτα της "δανειακης συμβασης" δεν ειναι πραγματικα λεφτα (ειναι λογιστικες μεταγραφες), και με βαση τα υπογεγραμμένα στο Μνημονιο...
, δεν μπορουν να χρησιμοποιηθουν για τιποτε αλλο παρα μονο για την αποπληρωμη ληγμενων δανειακων υποχρεωσεων της Ελλαδας. Δεν χρησιμοποιουνται, ουτε και θα μπορουσαν να χρησιμοποιηθουν για μισθους και συνταξεις οπως ψευδως ή/και λανθασμενα αναφερεται απο πολλους. Οι μισθοι και οι συνταξεις δεν πληρωνονται απο τα λεφτα του Μνημονιου αλλα απο τα παγια εσοδα του Ελληνικου Κρατους και τα αποθεματικα των Ταμειων (οτι εχει απομεινει...). Τα εσοδα του Ελληνικου Δημοσιου υπερεπαρκουν για την πληρωμη μισθων, συνταξεων και αλλων εσωτερικων αναγκων, δεν επαρκουν για την πληρωμη του εξωτερικου χρεους, γι' αυτο συνήφθη η δανειακη συμβαση που εξυπηρετει τους δανειστες μας αποκλειστικα. Το θεμα ειναι οι οροι, που φθανουν εως και την αυτοκαταργηση της Εθνικης κυριαρχιας, την εκποίηση ακομα και των Εθνικων Ενοπλων Δυναμεων σε τριτους (π.χ. Τουρκια), και την απεμπολή διεκδικησης εκατονταδων εκατομμυριων του κατοχικου δανειου που θα μπορουσαν να μηδενισουν αντιλογιστικα το χρεος.
Ομως ας μην ξεχναμε οτι:
1. Ο GAP εξαπατησε εσκεμμένα και προγραμματισμένα τον Ελληνικο Λαο, αφου γνωριζε πολυ πριν την εκλογη του την κατασταση που υπηρχε, και εξελεγη με αλλα συνθηματα και αλλο προγραμμα για να κανει αυτο που δεν μπορουσε ή δεν ηθελε ο Καραμανλης.
2. Η πορεια των πραγματων διαψευδει οικτρα ολους τους ισχυρισμους για το Σωτηριο προγραμμα,καθως αφ' ενος η αποκλιση αναμενομενων και επερχομενων διαρκως διευρυνεται και αφ' ετερου αποκαλυπτει με εκ των υστερων αποκαλυψεις τον αισχρο σχεδιασμο εις βαρος του Ελληνικου Εθνους, αφηνοντας να διαφανει το χειροτερο μελλον απο συστασεως Ελληνικου Κρατους καθως απειλειται εκ θεμελιων η υπαρξη του.
3. Ολοι γνωριζουμε οτι τα πραγματα στην Ελλαδα ειναι χαλια, ομως αυτη οχι μονο δεν ειναι λυση αλλα αντιθετα, με προσχημα την λυση προωθειται οτι χειροτερο μπορει να γινει αφου διαλυεται ο κοινωνικος ιστος, η μια κοινωνικη ομαδα στρεφεται εναντια στην αλλη, εκχωρειται η Εθνικη περιουσια και Κυριαρχια, και εξαθλιωνεται καθημερινα ο Λαος. Μεσω δε, του αποινικοποιητου Πολιτικου Ψευδους που διυλιζεται και προωθειται στην καθημερινη καταναλωση απο τα ΜΜΕ οδηγειται συντεταγμενα ο Ελληνικος Λαος σαν υπνωτισμενος στην Αβυσσο και στο τελος της Ιστοριας του.
Ενωπιον Ιστοριας και Ελληνικου Λαου οι βουλευτες του ΠΑΣΟΚ ,-που εξελεγησαν απο τον Ελληνικο Λαο με αλλα συνθηματα-, καλουνται να περισωσουν την Πατριδα μας και οτι απεμεινε απο την ΥΠΟΛΗΨΗ τους, αποστασιουμενοι απο την Ολοκληρωτικη καταστροφη που μεθοδικα προετοιμαζουν οι νεοι Δοσιλογοι. Ας μην ξεχνουν οτι το Πανθεον των προδοτων του Εθνους κοσμειται απο Αυτοκλητους Σωτηρες που εν ονοματι του Λαου δολοφονησαν τον Λαο και εν ονοματι του Εθνους ξεπουλησαν το Εθνος, αποκρυπτοντας το οτι στην πραγματικοτητα διαλεξαν για τον εαυτο τους τον χειροτερο και καταπτυστο ρολο του Εφιαλτη, ενος δηλαδη χαμηλομισθου υπηρετη Ξενων Συμφεροντων. Ενας Λαος που οδηγειται σε απιστευτα επιπεδα εξαθλιωσης με προσχημα την Σωτηρια απο το "κακο παρελθον" του, προετοιμαζεται για να δεχτει αδιαμαρτυρητα την τελικη Λυση που ειναι η εξαφανιση του απο την Ιστορια.
Τελος ας μην ξεχναμε οτι ο GAP μπορει να διαγραψει ακομη (μονο) 6 βουλευτες.



ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!