tromaktiko: Τιμή στον Αστυνομικό που μας προστατεύε ι- Φτύσιμο στο μπάτσο που μας σκοτώνει!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Τιμή στον Αστυνομικό που μας προστατεύε ι- Φτύσιμο στο μπάτσο που μας σκοτώνει!



Τελικά τι είναι η Αστυνομία; Είναι η κρατική υπηρεσία που μας προστατεύει από τους εγκληματίες με κάθε κόστος ή είναι η υπηρεσία που απλώς...


προστατεύει τους ισχυρούς πολίτες απο τους ανίσχυρους που διαμαρτύρονται;
Δυστυχώς είναι και τα δύο!
Υπάρχουν εντός της Αστυνομίας σώματα προνομιούχα και μη προνομιούχα. Έτσι ανάλογα με το μέσο που έχει ο καθένας (και λιγότερο τα μόρια απ τη σχολή) μπορεί να "υπηρετεί" στη φύλαξη του Προέδρου της Δημοκρατίας, του Πρόεδρου του Αρείου Πάγου ή οποιουδήποτε άλλου προσώπου που κρίνεται πως χρίζει αστυνομικής προστασίας. Άλλοι υπηρετούν στα τηλέφωνα του 100, άλλοι βγάζουν ταυτότητες.
Κι άλλοι... είναι στην Άμεση Δράση και κυνηγούν ληστές, κακοποιούς και κάθε είδους εγκληματίες.
Όπως και η Ομάδα Δίας, η οποία κατά τη γνώμη μου έχει βοηθήσει στο να περιοριστεί κάπως το "μικροέγκλημα στις γειτονιές, καθώς η παρουσία της είναι συνεχής και στο βαθμό που της επιτρέπει και η λειψανδρία, προσπαθεί να κάνει τη δουλεια της.
Και φυσικά υπάρχουν και τα ΜΑΤ...
Εκεί στα ΜΑΤ λοιπόν, μαζεύονται όλα τα μπουμπούκια του Αστυνομικού Σώματος. Στη μονάδα αυτή οι "υπηρετούντες" πάνε κυρίως από επιλογή.
Κάθε φασιστοειδές και τραμπουκοειδές που θέλει να ξεσπάσει κατά πάντων χρησιμοποιώντας την αστυνομική εξουσία, μπαίνει στα ΜΑΤ και κάνει το όνειρό του πραγματικότητα: να δέρνει "μαλλιάδες", απεργούς, αριστερούς, διαμαρτυρόμενους πολίτες κλπ.
Εξάλλου οι φωτογραφίες με ΜΑΤάδες που έχουν κολλήσει αυτοκολλητάκι με το σήμα της Χρυσής Αυγής είναι πολλές και κυκλοφορούν στο ίντερνετ.
Φυσικά δεν πρέπει να ξεχνάμε και το διαγωνισμό "μαγκιάς" ανάμεσα στα ΜΑΤ αφού οι σκληροπυρηνικοί 'πράσινοι' ειρωνεύονται τους πιο μαλακούς γαλάζιους με το σύνθημα "δε θα γίνεις πράσινος ποτέ- πούστη μπλε"...

Και το πρόβλημα εστιάζεται στη διαφορετική πρακτική των σωμάτων εντός της Αστυνομίας. Έτσι ο πολίτης που έχει φάει αδίκως ξύλο από μπάτσους ή έχει ρουφήξει τα δολοφονικά, δηλητηριώδη χημικά που ρίχνουν οι μπάτσοι αδιακρίτως στο πλήθος σε κάθε διαδήλωση αντιπαθεί τόσο την Αστυνομία σε σημείο που δυσκολεύεται να ξεπεράσει το δίκαιο Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι και να συναισθανθεί το τραγικό της απώλειας δύο αστυνομικών από τα πυρά κακούργων.
Αντίστοιχα, ο πολίτης που ζει μόνο στη γειτονιά του και αντιμετωπίζει μόνο τον ευγενικό αστυνομικό της γειτονιάς, όταν βλέπει από τον καναπέ του το ξύλο και το κυνηγητό στις διαδηλώσεις δυσκολεύεται να πιστέψει πως αυτά τα παιδάκια με τις ασπίδες και τα γκλοπ αντί να διαφυλάσσουν την τάξη, τη διαταράσσουν και μάλιστα ρίχνουν δολοφονικά αέρια κατά των συμπολιτών τους που δεν έκαναν τίποτα. Κι έτσι καταλήγει το συμπέρασμα ότι "αυτά τα κωλόπαιδια κάτι θα έκαναν- δε μπορεί να τους κυνηγούν χωρίς λόγο".
Οι παραπάνω λογικές είναι ιδιαίτερα διαδεδομένες και αυτό το οφείλουν στην υπεραπλούστευση του συλλογισμού τους- εξ ου και δημοφιλείς σε πλατιά στρώματα της κοινωνίας.
Ας προσπαθούμε όμως να σκεφτόμαστε πιο σύνθετα.
Η Αστυνομία δεν είναι ούτε μόνο η ευγενική προς τους πολίτες και χρήσιμη για την ασφάλεια Ομάδα Δίας και η Άμεση Δράση ούτε μόνο τα φασιστοειδή των ΜΑΤ που ρίχνουν δολοφονικά αέρια σε αθώους πολίτες.
Είναι και τα δύο!
Υπάρχουν αστυνομικοί έντιμοι και υπεύθυνοι που κάνουν τη δουλειά τους, η οποία είναι η διατήρηση της ασφάλειας των πολιτών και στην προσπάθειά τους αυτή μπορεί να πέσουν και πάνω στο καθήκον, όπως οι αστυνομικοί χτες βράδυ και αυτοί αξίζουν κάθε σεβασμό από τους Έλληνες πολίτες.
Αλλά η συμπάθεια προς αυτούς δε σβήνει το εγκληματικό έργο των συναδέλφων τους με τους σωλήνες χημικων αερίων.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί ας δώσουν τη λύση. Ας απαιτούν να κάνουν τη δουλειά τους, η οποία είναι η διασφάλιση της τάξης και της ασφάλειας των πολιτών και ας αρνηθούν να στρέφονται κατά των συμπολιτών τους, επειδή έτσι θέλει ο Παπανδρέου, ο Καραμανλής κλπ.
Τότε είμαι βέβαιος πως η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων πολιτών θα ξεχάσει μια για πάντα το Μπάτσοι Γουρούνια Δολοφόνοι. Όταν πάψει να βλέπει αναβιώσεις της παλιάς Χωροφυλακής.
Τιμή στους Αστυνομικούς που πέφτουν εν ώρα καθήκοντος!
Σεβασμός στους Αστυνομικούς που υπηρετούν την Ασφάλειά μας!
Φτύσιμο στους δολοφόνους ΜΑΤατζήδες με τους σωλήνες χημικών αερίων!

http://toixo-toixo.blogspot.com/2011/03/blog-post_02.html
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!