tromaktiko: Συνέχεια για τα αίσχη στην ΣΕΑΠ Ηρακλείου!

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Συνέχεια για τα αίσχη στην ΣΕΑΠ Ηρακλείου!



Φίλε Κληρωτέ-Ταξίαρχε-Ανθυπασπιστά, παρακολουθώντας προσεκτικά την εξέλιξη της καταγγελίας του συναδέλφου και διαβάζοντας τις απαντήσεις σας...
, παίρνω και εγώ τον λόγο απαντώντας με την σειρά μου σε όσα έχετε αναφερθεί
- Ανόητη η παρατήρησή σας για την μοναδική ανορθογραφία του κειμένου. Θα έπρεπε να σας προβληματίσει γιατί σε ένα τόσο μεγάλο κείμενο δεν υπάρχει ούτε ένα ορθογραφικό λάθος παρά μόνο εκεί. Μήπως σημαίνει κάτι? Χρησιμοποιείστε και λίγο το μυαλό σας ……
- Συγχαρητήρια κ. Ταξίαρχε που εκμηδενίσατε όλους τους προηγούμενους Ταξίαρχους της ΣΕΑΠ. Συμφωνούμε απόλυτα. Κανείς δεν παρέδωσε την ΣΕΑΠ όπως θα την παραδώσετε εσείς. Εσείς μιλάτε για επιφάνεια ενώ εμείς μιλάμε για την ΟΥΣΙΑ.
- Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ τόσο το Στρατιωτικό όσο και το Πολιτικό προσωπικό για τα καλά σας λόγια που έχουν να κάνουν με την εργατικότητά μας. Δεν ντρέπεστε που το λέτε και δημόσια? Ποιούς τρέχετε συνέχεια για να φαίνεστε εσείς αλήθεια? Να είσαστε σίγουρος ότι εμείς δουλεύουμε τα χρήματα που μας πληρώνει η Υπηρεσία σε αντίθεση με εσάς , που μας δουλεύετε. Εκτιμάτε τόσο πολύ τα στελέχη σας που ενώ διατελούν εν αδεία δεν διστάζετε να τους αλλάζετε Γραφείο χωρίς να τα ενημερώνετε ο ίδιος αλλά να τα μαθαίνουν από άλλους και χωρίς να δώσετε καμία εξήγηση…… Αντιθέτως επαινείται δημόσια κάποιον ότι συνετέλεσε ούτως ώστε ο καταυλισμός να μην έχει κανένα πρόβλημα ενώ δεν πάτησε το πόδι του εκεί ούτε πέντε λεπτά. Άλλοι ήταν εκείνοι που τράβηξαν την ταλαιπωρία, το κρύο, την βροχή, κ.λ.π. Αλλά βλέπετε ως συνήθως άλλοι υποφέρουν και άλλοι παίρνουν την δόξα. Λόγω φιλίας έτσι? Αυτό λέγεται δικαιοσύνη και αξιοκρατία ?
- Δεν καταλαβαίνω όταν λέτε ότι η ανακαίνιση της εκκλησίας έγινε για την τοπική κοινωνία και την πρόοδό της. Η εκκλησία του Στρατοπέδου έχει να κάνει με την τοπική πρόοδο ή με την δική σας μήπως προβολή για ευνόητους λόγους? Ακούτε τι λέτε?
- Σχετικά με την αναφορά σας για την χριστιανοσύνη ορισμένων συναδέλφων να είσαστε σίγουρος ότι εκείνοι πιστεύουν πολύ περισσότερο από εσάς. Αυτοί ούτε έβλαψαν κανένα, ούτε λειτουργούν υπογείως όπως συνηθίζετε εσείς να κάνετε. Εκείνοι πρέπει Να ξέρετε είναι θεοσεβούμενοι και όχι θεοφοβούμενοι όπως εσείς. Μάλλον δεν σας συμφέρει να καταλάβετε ότι ο συνάδελφος μιλούσε για προτεραιότητες….
- Να μην σχολιάσω βέβαια την παράγραφο για τα παιδιά. Ασχολίαστο…..
- Συμφωνώ απόλυτα για την Κρητική Λεβεντιά. Αυτή είναι που σας πειράζει τόσο πολύ γιατί δεν μπορείτε να την φτάσετε. Γι΄αυτό και οι απειλές από την πρώτη ημέρα που ήρθατε στην ΣΕΑΠ μέχρι σήμερα για το ποιοι είναι οι Κρητικοί και που θα τους στείλω όλους…..
- Ναι δυστυχώς για εσάς ο Ελληνικός Στρατός έχει υγιή Στελέχη, γι΄αυτό παράσιτα σαν και εσάς και τους ρουφιάνους σας που κηλιδώνουν το Σώμα, πρέπει ν’ αποβάλλονται απ΄αυτό άμεσα.
- Ωραία διάλεκτο χρησιμοποιείται «Σούπα». Μάλλον εσείς χαλαστήκατε γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια οι βρωμιές σας. Λίγες από αυτές γιατί υπάρχουν ακόμα πολλές και απορώ γιατί δεν τις αναφέρει ο συνάδελφος.
- Σχετικά με το αν εσείς κ. Ταξίαρχε κρατήσατε την Σχολή, έχετε χάρη που ανώτερα κλιμάκια δεν ήθελαν και αφήστε τους ανυπόστατους ηρωισμούς……
- Κ. Ταξίαρχε υπάρχει διαταγή που επιτρέπει να κόβετε κουπόνια στο προσωπικό της Σχολής με αντίτιμο πέντε (5) ευρώ για το κουρείο? Είναι προβλεπόμενο ? Το Φ.Π.Α. που το αποδίδεται? Το Κουρείο δεν είναι μόνο για τους ΥΕΑ-ΔΕΑ βάσει διαταγής? Γιατί το κουρείο των στελεχών κατάντησε κομμωτήριο για τις κυρίες της Σχολής. Μήπως και αυτό είναι στα πλαίσια της τοπικής προόδου?
- Τα πλυντήρια δεν είναι για τις στολές των Στρατιωτών? Εσείς γιατί πάτε τις δικές σας εκεί? Εσείς μπορείτε ενώ εμείς όχι? Υπάρχει διαταγή γι’ αυτό?
- Η ψησταριά είναι προβλεπόμενη? Το Φ.Π.Α. και εδώ τι γίνεται?
- Σε κάθε ορκωμοσία οι Σκηνές που στήνονται και πουλάτε κούπες, μπρελόκ, τσάντες, μπλουζάκια, αναπτήρες και πολλά άλλα λες και είναι παζάρι είναι προβλεπόμενο? Χωρίς αποδείξεις. Οι εισπράξεις που πάνε? Το Φ.Π.Α.?
- Σχετικά με την αναφορά σας στις εργασίες του Στρατοπέδου, είστε υποχρεωμένος να τις κάνετε ως Δκτης διότι εάν πέσει ο σοβάς σε κάποιο κεφάλι, διώκεστε ποινικά, όπως έπεσε στο κουρείο και ευτυχώς δεν ήταν κανείς.
- Σχετικά με τα κιόσκια και βέβαια έπρεπε να αντικατασταθούν διότι ορισμένα ήταν από ελλενίτ, υλικό ως γνωστό καρκινογόνο. Δεν είδα να έχετε αναφερθεί σε ότι έκαναν οι προκάτοχοί σας. Μόνο εσείς φτιάξατε οι προηγούμενοι ρήμαξαν έτσι? Σας διακατέχει έντονο το πνεύμα της συναδελφικότητας……..
Σχετικά τώρα με το INTERNET και την συγκεκριμένη σελίδα στο μεγαλύτερο ποσοστό ο κόσμος καταγγέλλει τα αίσχη που γίνονται, μήπως κάποια στιγμή σταματήσουν. Γι΄αυτό λοιπόν γράψανε για τα δικά σας μετά από αγανάκτηση και όχι για αναγκαία καλά ή κακά, που ούτως ή άλλως έπρεπε να κάνετε, βάσει διαταγών-νομοθετικών διαταγμάτων, αλλά δεν περιμέναμε ποτέ ένας Δκτής τόσο αξιόλογος όσο λέτε, και οι εξίσου αξιόλογοι συμβουλάτορές του να ξεπέσουν στο ίδιο επίπεδο κατινιάς και να δίνει ο ίδιος απαντήσεις σ΄αυτή την καταγγελία, αφού όπως λέτε δεν τίθε! ται θέμα αρνητικής κρίσης για την καριέρα του την οποία ο ίδιος καταδίκασε, αλλά περιμέναμε σκέψη και διαλογισμό περί αυτών που του καταλογίζουν και όχι συνέχεια με άσχετες σαφώς απαντήσεις. Ξέρετε κ. Ταξίαρχε σας προδίδουν οι εκφράσεις σας σχετικά με το ρητό της αχαριστίας και της ευεργεσίας. Κάτι ακόμα αλλάξτε τον ρουφιάνο σας δεν σας καθοδηγεί σωστά. Και ο πλέον άσχετος κατάλαβε ποιος απάντησε.
Κ. Ταξίαρχε ο κόσμος ξύπνησε και αντιδρά. Είναι λυπηρό βέβαια γιατί το κλίμα που δημιουργήσατε είναι η τροφοδότηση κουτσομπολιών, αντιπάθειας και προστριβών μεταξύ συναδέλφων. Ο υπέρμετρος εγωισμός σας δεν σας άφησε να δείτε τίποτε άλλο παρά μόνο την δικής σας προβολή εις βάρος όλων μας.
- Οσο αφορά εσένα κ. Ανθυπασπιστά σου ξέφυγε βλέπεις η συμφωνία μεταξύ Στρατιωτικού και Πολιτικού Προσωπικού γιατί σίγουρα εσύ δεν θα μπορούσες να είσαι μέσα σ’ αυτήν. Δεν σου ξέφυγε όμως η καταγγελία και έτρεξες πρωί-πρωί την επόμενη ημέρα (Σάββατο πρωί) στο Στρατόπεδο να γλείψεις πάλι και να συντάξεις μαζί με τον Ταξίαρχό σου τις γελοιότητες που γράψατε.
- Για ενημέρωσή σου κανένας Στρατιώτης δεν θα έλεγε τις αηδίες που γράψατε. Άτοπο φίλε.
- Μιλάς εσύ για δουλειά? Εσύ που είσαι άσχετος από Η/Υ και παίρνεις Στρατιώτες στο γραφείο σου και τους τρέχεις για να φαίνεσαι εσύ?
- Μιλάς εσύ για ανανδρία? Αφού λοιπόν είσαι τόσο μεγάλος άνδρας όσο και ρουφιάνος (Ξέρεις φίλε με την στάμπα του ρουφιάνου ήρθες με μετάθεση εδώ, οι πληροφορίες έφτασαν πριν από σένα , και με αυτήν βέβαια θα αποχωρήσεις και από τις τάξεις του Ελληνικού Στρατού) γιατί δεν υπογράφεις αυτά που λές με το ονοματάκι σου και ζητάς από τους άλλους να το κάνουν? Φοβάσαι έ? Ξέρεις εσύ την δουλειά σου θα συνεχίσεις έτσι και με τον επόμενο Ταξίαρχο. Για να σε δώ όμως αν ο επόμενος δεν θα είναι σε αυτό το στυλ? Τι θα κάνεις τότε? Ξέρεις όλοι γνωρίζουν τÎ! ¿ ποιόν σου. Θα σου πώ κάτι φίλε για να το θυμάσαι. Οι Γερμανοί δούλευαν με τους ρουφιάνους, τους ήθελαν, Στο τέλος όμως και αυτοί τους ΕΚΤΕΛΟΥΣΑΝ.
- Κ. Υπουργέ, κ. Υφυπουργέ Εθνικής Άμυνας, Ηγεσία του Ελληνικού Στρατού καθαρίστε επιτέλους το Στράτευμα από αυτά τα παράσιτα. Εξαλείψτε τις μικρές χούντες που δυστυχώς ακόμα δημιουργούνται στα Στρατόπεδα. Θέλουμε υγιή Στρατό. Ελληνικό Στρατό με φιλότιμο, αξιοπρέπεια, σεβασμό, ήθος, ανδρεία . Αρετές που πρέπει να πληρούν όλοι όσοι υπηρετούν στο Στράτευμα.
Για ένα στρατό που θα σεβόμαστε και θα αγαπάμε όλοι και όχι να ντρεπόμαστε να λέμε την ιδιότητά μας γιατί εκεί μας κατάντησαν κάτι σαν και αυτούς.
Δεν χρειάζεται να υπογράψω γιατί δεν είμαι ένας, είμαστε πάρα πολλοί………..
Διατάξτε εάν θέλετε ΕΔΕ για να βεβαιωθείτε αν όσα έχουν καταγγελθεί έχουν υπόσταση.
Σας ευχαριστούμε που μας ακούσατε.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!