tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Ενδιαφέρον το πρόγραμμα της Τετάρτης, στο οποίο κυριαρχούν αγώνες Κυπέλλου και τα ισπανικά πρωταθλήματα. Τα δημοφιλέστερα σημεία της ημέρας είναι ο άσος της Μπάγερν και το διπλό της Μπαρτσελόνα. Σε μεγάλο αριθμό αγώνων οι θεωρητικά κατώτερες ομάδες είναι ικανές για την έκπληξη, δημιουργώντας μεγάλες αποδόσεις. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Αμφίρροπες και οι δύο αναμετρήσεις στο ελληνικό Κύπελλο με τις τάσεις στο ντέρμπι ΑΕΚ - ΠΑΟΚ να είναι υπέρ των γηπεδούχων και την τιμή το άσου να υποχωρεί στο 2.15. Στο Ατρόμητος - Ολυμπιακός Βόλου όλα τα αποτελέσματα δείχνουν πιθανά με τον άσο να φτάνει στο διαδίκτυο και στο 2.40.

Η Παρί Σεν Ζερμέν είναι ένα από τα φαβορί της ημέρας με αντίπαλο τη Λε Μαν και τον άσο να παίζει και στο 1.45. Προβάδισμα έχει και η Λιλ απέναντι στην ασταθή Λοριάν σε αποδόσεις που φτάνουν και στο 1.60. Στα δυνατά στηρίγματα της ημέρας και η Τβέντε που υποδέχεται την υπολογίσιμη Ουτρέχτη.

Ανέβηκε και στο 1.65 η τιμή της Μάντσεστερ Σίτι στο ματς Κυπέλλου με την Αστον Βίλα, ενώ πολύ μεγάλο φαβορί είναι η Αρσεναλ με αντίπαλο την Λέιτον Οριεντ σε αποδόσεις κοντά στο 1.15 χωρίς χάντικαπ.

Από τα πιο δημοφιλή σημεία της ημέρας η Μπάγερν Μονάχου στον ημιτελικό Κυπέλλου με την ασταθή Σάλκε. Η τιμή των γηπεδούχων υποχώρησε και στο 1.50 στις περισσότερες εταιρείες του διαδικτύου.

Στο πρωτάθλημα της Αυστρίας δέχτηκε πίεση η απόδοση της Αούστρια Βιέννης που υποχωρεί στο 1.70, ενώ η Σάλτσμπουργκ από το 1.95 έπεσε και στο 1.85. Πτωτικά κινήθηκε και το διπλό της Νέουσταντ και συγκεκριμένα προς το 1.80.

Στην Πριμέρα Ντιβιζιόν το πιο δυνατό στήριγμα είναι η Μπαρτσελόνα σε τιμές που κυμαίνονται από το 1.50 ως και το 1.60 με αντίπαλο τη γηπεδούχο Βαλένθια, η οποία βαθμολογικά δεν έχει μεγάλο άγχος. Μεγάλο φαβορί η Βιγιαρεάλ που φιλοξενεί την αδύναμη εκτός έδρας Χέρκουλες σε αποδόσεις 1.45 και 1.50, ενώ κινήθηκε ανοδικά η τιμή της Χετάφε και συγκεκριμένα έφτασε στο 2.50. Προβάδισμα δίνουν οι αγορές και στην Οσασούνα που είναι πιο δυνατή στην έδρα της, ενώ αμφίρροπη είναι η αναμέτρηση ανάμεσα στην Σαραγόσα και την Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Στο υπόλοιπο πρόγραμμα δέχτηκε πιέσεις η απόδοση της Τάμγουωρθ στο παιχνίδι με την Κέτερινγκ και υποχώρησε στο 2.20, ενώ πέφτει και το διπλό της Αλμπιον Ρόβερς που είναι ανώτερη της γηπεδούχου Ιστ Στέρλινγκ. Πτώση παρουσιάζει και η τιμή της Μπενφίκα στον αγώνα με την Σπόρτινγκ Λισσαβόνας για το Λιγκ Καπ Πορτογαλίας.

Στο Κόπα Λιμπερταδόρες το μεγάλο φαβορί είναι η Σάντος σε αποδόσεις 1.40 και 1.45, ενώ ένα σχετικό προβάδισμα έχει και η γηπεδούχος Σαν Λούις σε τιμές λίγο πιο κάτω από το 2.00. Πιέστηκε προς το 2.15 η απόδοση της Νασιονάλ Μοντεβίδεο που θα υποδεχτεί την Αρχεντίνος Τζούνιορς.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!