tromaktiko: Απαντηση στο Ταρίφα αεροδρόμιο - κέντρο Αθήνας

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Απαντηση στο Ταρίφα αεροδρόμιο - κέντρο Αθήνας



Φιλε μου, πιστεψε με, αν και Ελληνας του Εξωτερικου εχω να σου διηγηθω απιστευτες ιστοριες σχετικα με τους ταξιτζηδες!
Προς αποφυγη παρεξηγησεων, ουτε προκατειλλημενος ειμαι, και εχω και αρκετα παραδειγματα "καλων" ταξιτζηδων!
Στο τελευταιο ταξιδι μου στην Ελλαδα και κατα το περασμα μου απο την Αθηνα βιωσα κι εγω την κατασταση που περιγραφεις! Μεγαλες διαφορες στις τιμες για τις ιδιες αποστασεις, 2 και 3 ναυλοι ταυτοχρονα χωρις καν να μας ρωτησουν και πολλα αλλα! Το κορυφαιο ειναι μια μερα που πηρα ταξι απο τα κτελ κηφισσου: ημουν πρωτος στην ουρα μπαινω στην θεση του συνοδηγου και μετα απο λιγο βλεπω να μπαινουν αλλα 3 ατομα μεσα και οχι μονο! Ο ταξιτζης μου εβγαλε απο το πορτ μπαγκαζ ενα μικρο σακο και μου τον εδω σε την αγκαλια μου για να χωρεσουν πισω οι βαλιτσε! ς των αλλων!Μαλιστα, οταν επιτελους ξεκινησαμε και πηγα να βαλω τη ζωνη, βλεπω με εκπληξη οτι και οι δυο μπροστινες θεσεις ειχαν το γωστο κολπο με τις κομμενες ζωνες παντα "κουμπωμενες" για να μη χτυπαει το αλαρμ! και μετα ηρθε η ατακα του ταριφα : Μεγαλε εδω ειναι Ελλαδα, δε βαζουμε ζωνες, καλομαθες στο εξωτερικο"!!!
Περιττο να πω οτι αν και μπηκα πρωτος, εφθασα τελευταιος στον προορισμο μου και με το GPS του κινητου μου να δειχνει οτι εκανα κατι "τρελλες" διαδρομες(ομολογω οτι δεν ξερω απο Αθηνα αλλα το GPS ειναι πιστος φιλος)!
Αντιθετα, οταν ηταν να φυγω, στον πηγαιμο για Βενιζελο πετυχαμε εναν απιστευτο τυπο, ευχαριστο που μες ελεγε σε ολη την διαδρομη ανεκδοτα! Εκει οχι μονο δεν μας πειραξε η τιμη αλλα του αφησαμε και γερο φιλοδωρημα!

Οσο γι'αυτο που λες οτι η πληρωνεις, η σε αφηνουν στο κρυο, η λυση ειναι απλουστατη φιλε μου! Μπαινεις μεσα και οταν φθασεις στον προορισμο σου, μονο τοτε κανεις φασαρια και απαιτεις να πληρωσεις συμφωνα με το ταξιμετρο και την αποδειξη αλλιως απλα αφηνεις τον ταριφα να καλεσει την αστυνομια για να κανουν αυτοι το λογαριασμο ;)

ANAΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!