tromaktiko: «Μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

«Μας ενδιαφέρει ο Ολυμπιακός»



Ο Ιρινέους Γέλεν βρίσκεται στο μεταγραφικό στόχαστρο του Ολυμπιακού, σύμφωνα με πληροφορίες και ο μάνατζέρ του, Τόμας Κάζμαρτσουκ μίλησε στο katimagiko.gr.


Ο μεταγραφικός σχεδιασμός δεν έχει αρχίσει ακόμα, όμως τα πρώτα ονόματα φτάνουν στο Λιμάνι. Ο Φράου της Λιλ, και ο Γέλεν της Οσέρ είναι δυο από τους παίκτες που έχουν προταθεί, με τον Πολωνό να αρέσει περισσότερο. Ο διεθνής επιθετικός μένει ελεύθερος, ωστόσο τα πράγματα δεν είναι τόσο εύκολα, αν και το Τσάμπιονς Λιγκ είναι ένα σημαντικό κίνητρο για τον ποδοσφαιριστή.

Το τοπίο θα ξεδιαλύνει τον Απρίλιο, κάτι που τόνισε και στο katimagiko.gr ο μάνατζερ του Πολωνού φορ, Τόμας Κάζμαρτσουκ. «Σίγουρα ο Ολυμπιακός είναι μια ενδιαφέρουσα προοπτική, δυνατό κλαμπ με φιλοδοξίες, ωστόσο αυτή τη στιγμή δεν είμαστε σε επαφές ούτε με τον Ολυμπιακό, αλλά ούτε με άλλο ελληνικό κλαμπ. Ο Γέλεν είναι προσηλωμένος στις υποχρεώσεις με την Οσέρ, και σε ένα μήνα θα μπορούμε να πούμε περισσότερα για το μέλλον του. Υπάρχουν αρκετά κλαμπ που έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον, όμως ανοιχτοί σε προτάσεις θα είμαστε από τον επόμενο μήνα».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!