tromaktiko: Σκέφτεται την επόμενη κίνηση

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2011

Σκέφτεται την επόμενη κίνηση



Νέα στοιχεία που αφορούν την υπόθεση κλοπής από τη Lindsay Lohan ήρθαν σήμερα στο φως, καθώς η νεαρή ηθοποιός αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο φυλάκισης... Όπως δημοσιεύει το Radar on Line ο δικαστής πρότεινε στη νεαρή γυναίκα να δηλώσει την ενοχή της και να της επιβάλει 60-90 ημέρες φυλάκισης. Ωστόσο, η Lindsay δεν έχει αποφασίσει ακόμη, καθώς προσπαθεί να σκεφθεί τα υπέρ και τα κατά της επόμενης κίνησής της.. Έχει διορία έως τις 23 Μαρτίου για να αποφασίσει. Αν η υπόθεση παραπεμφθεί στο δικαστήριο και η Lindsay βρεθεί ένοχη, μπορεί και να αποφύγει την ομοσπονδιακή φυλακή και να εκτίσει ποινή σε μία πιο ελαστική, περιφερειακή φυλακή, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές.

Ωστόσο, αν αποδεχτεί την πρόταση, η υπόθεσή της θα εκδικαστεί στις 25 Μαρτίου. Διαφορετικά, θα παραπεμφθεί σε ακροαματική διαδικασία που θα γίνει στις 2 Απριλίου.

Η Lohan έφυγε για λίγες ημέρες από το Λος Άντζελες για να ξεχαστεί από τα προβλήματα, αλλά μόλις προσγειώθηκε στο JFK της Νέας Υόρκης έπαθε κρίση πανικού, βλέποντας τους παπαράτσι να την περιμένουν.

real.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!