tromaktiko: Το σημερινό κουπόνι

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Το σημερινό κουπόνι



Δύσκολο το πρόγραμμα της Δευτέρας, στο οποίο υπάρχουν ορισμένες ομάδες που ξεχωρίζουν, όμως δεν αποτελούν ισχυρά φαβορί με βάση τους συσχετισμούς δυνάμεων. Περισσότερο παίζονται οι νίκες της Μπράγκα και της Μπενφίκα στο πρωτάθλημα Πορτογαλίας. Διαβάστε αναλυτικά στο Kingbet.gr


Για το πρωτάθλημα Δανίας η Σοντερίσκε υποδέχεται την ανώτερη Μίντιλαντ με την τιμή του διπλού να υποχωρεί σε πολλές εταιρείες στο 2.10 και στο 2.00. Καθαρό προβάδισμα έχει η Μπράγκα στο ματς με τη Ρίο Αβε με τον άσο να προσφέρεται στο 1.55 και στο 1.50. Τον πρώτο λόγο έχει και η Μπενφίκα που αντιμετωπίζει εκτός έδρας τη δυναμική Πάκος Φερέιρα με το διπλό φαβορί στο 1.65 και στο 1.70.

Ενδιαφέρουσα η αναμέτρηση της Μπόχουμ με την Κότμπους με τους γηπεδούχους να θέλουν τη νίκη για να εδραιωθούν στην πρώτη τριάδα, όμως και οι φιλοξενούμενοι θα παλέψουν για ένα θετικό αποτέλεσμα αφού με ήττα χάνουν πολλές από τις ελπίδες τους για κάτι καλύτερο.

Ενα προβάδισμα διαθέτει η γηπεδούχος Τουρ που υποδέχεται τη Ναντ με τον άσο στο 1.95 και στο 2.00. Αμφίρροπη η αναμέτρηση της Εμπολι με την Ρετζίνα αφού οι γηπεδούχοι είναι ασταθείς και οι φιλοξενούμενοι εκτός έδρας παίρνουν αποτελέσματα.

Κινήθηκε ανοδικά η απόδοση της Μίλτον Κέινς Ντονς στο ματς με την Πιτέρμπορο και από το 2.25 βρέθηκε και στο 2.50. Τέλος, στο πρωτάθλημα Αργεντινής η γηπεδούχος Μπάνφιλντ είναι το φαβορί με αντίπαλο την Ουρακάν σε τιμές 1.60, ενώ αμφίρροπο δείχνει το παιχνίδι της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την Τίγκρε αφού οι φιλοξενούμενοι έχουν δυνατότητες.

www.kingbet.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!