tromaktiko: Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας του Άντη Χατζηκωστή



Ενώπιον του Κακουργιοδικείου συνεχίζεται σήμερα το πρωί και το απόγευμα η ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση της δολοφονίας του Διευθύνοντος Συμβούλου του συγκροτήματος ΔΙΑΣ Αντη Χατζηκωστή.

Στην προηγούμενη ακροαματική διαδικασία στις 15 Μαρτίου κατέθεσε το απόγευμα η μάρτυρας κατηγορίας Αννα Ζαπίτη, η οποία διαμένει στην ίδια πολυκατοικία – στην οποία είναι και συνδιαχειρίστρια – που διέμενε ο μάρτυρας υπό προστασία, Φάνος Χατζηγεωργίου μαζί με τη συμβία του Γιώτα.
Για την υπόθεση αυτή υπό κράτηση παραμένουν οι Ανδρέας Γρηγορίου, Αναστάσιος Κρασοπούλης και Ελλη Κρασοπούλη Σκορδέλλη, οι οποίοι κατηγορούνται για συνωμοσία για φόνο, κατά παράβαση του Αρθρου 217 του Ποινικού Κώδικα (Κεφ. 154) και πιο συγκεκριμένα ότι σε άγνωστη ημερομηνία, μεταξύ 1ης Δεκεμβρίου 2009 και 25ης του ιδίου μηνός, στο χωριό Πέρα Ορεινής, συνωμότησαν μεταξύ τους και με τον Θεοφάνη Χατζηγεωργίου (ο οποίος μπήκε στο σχέδιο προστασίας μαρτύρων), για να φονεύσουν τον Αντη Χατζηκωστή.
Υπό κράτηση παραμένει και ο Γρηγόρης Ξενοφώντος, στον οποίο, όπως και για τους άλλους τρεις κρατουμένους, απαγγέλθηκε επίσης η κατηγορία της συνωμοσίας για φόνο, κατά παράβαση του Αρθρου 217 του Ποινικού Κώδικα (Κεφ. 154) για το ότι σε άγνωστη ημερομηνία, μεταξύ 2 Ιανουαρίου 2010 και 11 Ιανουαρίου 2010, στη Λευκωσία, συνωμότησαν με τον Θεοφάνη Χατζηγεωργίου από την Ανθούπολη, για να φονεύσουν τον Αντη Χατζηκωστή.
Στους τέσσερις κατηγορούμενους απαγγέλθηκε επίσης η κατηγορία για φόνο εκ προμελέτης.

http://www.onlycy.com/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!