tromaktiko: «Ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

«Ερυθρόλευκοι» σε ακτίνες



Το KatiMagiko.gr «ακτινογραφεί» την απόδοση και των δεκατεσσάρων ποδοσφαιριστών, που χρησιμοποίησε ο Ερνέστο Βαλβέρδε στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα.


Ούρκο Πάρντο: Ο Ισπανός έκανε το τραγικό λάθος στην φάση του γκολ του Κουτσιανικούλη, αλλάζοντας ουσιαστικά τα δεδομένα του ματς, αφού μέχρι εκείνο το σημείο, ο Ολυμπιακός κυριαρχούσε απόλυτα στον αγωνιστικό χώρο. Κακή εμφάνιση από τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού, που είχε πάντως την απόκρουση στο πλασέ του Μουσλίμοβιτς στο 51’.

Γιάννης Μανιάτης: Έχασε τον Κουτσιανικούλη στη φάση του γκολ και τον Βιεϊρίνια στη φάση του πέναλτι. Προσπάθησε να περάσει κάποιες έξυπνες πάσες για τον Τζιμπούρ στο α’ ημίχρονο, όμως η παρουσία του κρίνεται μάλλον μέτρια.

Αβραάμ Παπαδόπουλος: Καλή εμφάνιση από τον διεθνή στόπερ, που είχε καίριες επεμβάσεις και δεν αντιμετώπισε ιδιαίτερα προβλήματα από τον Μουσλίμοβιτς, ενώ στη φάση του πέναλτι του χρεώθηκε το ανύπαρκτο πέναλτι που υπέδειξε ο Κωνσταντινέας.

Όλοφ Μέλμπεργκ: Ο Σουηδός δεν ήταν και στο καλύτερο βράδυ του. Στο α’ μέρος ήταν αρκετά αξιόπιστος, όμως με την καθίζηση του Ολυμπιακού στο β’ ημίχρονο, δέχθηκε μεγαλύτερη πίεση και θα μπορούσε να αποφύγει κάποια αβίαστα λάθη.

Χοσέ Χολέμπας: Αρκετά καλός ο Γερμανός, που δεν αντιμετώπισε προβλήματα από την πλευρά του, ενώ χρειάστηκε αρκετές φορές τα λάθη του Ζαϊρί από την πλευρά του.

Φρανσουά Μοντέστο: Σταθερός ο Γάλλος, που περιόρισε τη δράση του Βλάνταν Ίβιτς, ενώ είχε πάλι σωστές μεταβιβάσεις. Ωστόσο, η παρουσία του δεν ήταν αρκετή για να κρατήσει τον Ολυμπιακό στο β’ ημίχρονο.

Ντουντού: Σε ρηχά νερά κυμάνθηκε η απόδοση του Βραζιλιάνου, ο οποίος έκανε και ένα εντελώς αψυχολόγητο γύρισμα στο 21’, που λίγο έλλειψε να εξελιχθεί σε… απρόοπτο. Ορθώς αντικαταστάθηκε από τον Βαλβέρδε.

Άριελ Ιμπαγάσα: Με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού στο γήπεδο ο Αργεντινός, ο οποίος επέστρεψε στη φυσική του θέση και έδωσε την ασίστ στο γκολ του Τζιμπούρ. Ο Βαλβέρδε τον αντικατέστησε όταν πια έδειχνε κουρασμένος.

Ντένις Ρόμενταλ: Αν και καλύτερος απ’ ότι στο παιχνίδι με τον Εργοτέλη, ο Δανός δεν ενθουσίασε και πάλι. Στα συν του βέβαια είναι η ασίστ-μισό γκολ στον Ζαϊρί στο 17’, που «αχρήστεψε» ο Μαροκινός, ενώ στα πλην του το λάθος διώξιμο που κάνει πριν η μπάλα φτάσει στον Κουτσιανικούλη και ο Ολυμπιακός δεχθεί το γκολ της ισοφάρισης. Όταν ο Βαλβέρδε τον μετακίνησε στα αριστερά, ο Σκανδιναβός «χάθηκε» από το γήπεδο και σωστά αντικαταστάθηκε.

Ζαουάντ Ζαϊρί: Ο Μαροκινός έχασε μοναδική ευκαιρία στο 17’ να «καθαρίσει» το ματς, αστοχώντας σε κενή εστία, ύστερα από την ασίστ του Ρόμενταλ. Ήταν δραστήριος γενικά, όμως όπως συμβαίνει αρκετές φορές του έλλειψε η ουσία από το παιχνίδι του.

Ραφίκ Τζιμπούρ: Ο Αλγερινός ξεκίνησε ιδανικά το ματς με το γκολ που πέτυχε, ενώ ήταν αρκετά ορεξάτος στο α’ ημίχρονο, πιέζοντας την αμυντική γραμμή των γηπεδούχων ψηλά. Η μεταμόρφωση του Ολυμπιακού στην επανάληψη, κόστισε στον Τζιμπούρ, που δεν τροφοδοτήθηκε.

Οι αλλαγές

Νταβίντ Φουστέρ: Ο Ισπανός μπήκε για να δώσει «ανάσες» στη μεσαία γραμμή του Ολυμπιακού, όμως χάθηκε κι αυτός στη γενικότερη μετριότητα που παρουσίασαν αγωνιστικά οι «ερυθρόλευκοι» στο β’ μέρος.

Μοϊσές Ουρτάδο: Μπήκε μαζί με τον Πάντελιτς στο ματς, όταν ο Ολυμπιακός είχε δεχθεί ήδη το δεύτερο γκολ. Δεν έκανε ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία του και είναι προφανές ότι του λείπουν ματς και ρυθμός. Δεν βοήθησε.

Μάρκο Πάντελιτς: Ο Σέρβος μπήκε για να πιέσει ο Ολυμπιακός τον ΠΑΟΚ και να ψάξει την ισοφάριση, όμως ούτε η ροή του αγώνα, ούτε η γενικότερη παρουσία των Πειραιωτών επιθετικά δεν τον βοήθησαν να φανεί.

www.katimagiko.gr

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!