tromaktiko: Περί διοδίων

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Περί διοδίων



Σχετικά με τα έργα στα Τέμπη του λεω πως εαν είναι να πληρώνω σήμερα κατι που δεν έχει ακόμα κατασκευαστεί...
 http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_773.html#more
και δεν ξερω αν θα θελησω να το χρησιμοποιησω καποτε τοτε ναι θα γινω (τζαμπατζης).την γεφυρα του ριου πρωτα την εφτιαξαν και μετα την πληρωνω αν δεν θελω παιρνω καραβακι χιλιες φορες αμα δεν βγαινουν οι κλεφτες να φυγουν. α και παρεπιπτωντος μηπως γνωριζει ο κυριος τι μισθο! υς δινουν και σε ποιες συνθηκες εργαζονται οι ανθρωποι εκει μεσα ετσι εγκυκλοπαιδικα?

Αναγνώστης

------------------

Αιότιμοι Κύριοι
Ολοι μας θέλουμε ασφαλείς δρόμους αλλά.
1.Να γίνεται χρέωση ανα χιλ.
2.Να καταργηθούν ολοιοι σταθμοί
διοδίων που είναι μετωπικοί
3. Να γίνουν ολοι οι παράπλευροι
αλλά ασφαλείς οπως είναι στο
εξωτερικό
Εφ' όσον ολα τα παραπάνω υλοποιηθούν συμφωνώ να πληρώνω
διότι ετσι δεν θα σταματάω κάθε 50 χιλ.

Aναγνώστης

----------------------

Κατ’ αρχάς εσύ φίλε που κατακρίνεις όλα αυτά πρέπει να είσαι από εκείνους που περιμένουν πότε θα βγεί ο κόσμος στο δρόμο και εσύ θα το δεις από την τηλεόραση να δεις αν έχει κόσμο και μπορεί να πας. Εκτός αυτού έχεις μια φρεσκοπλημμένη σκέψη διαμορφωμένη από την τηλεόραση στο πώς να βλέπεις τα πράγματα και δεν έχεις σταματήσει μια φορά να με ρωτήσεις γιατί είμαι εκεί και για ποιο λόγο, εφόσον εγώ ούτως ή άλλως περνάω «τσάμπα» όπως λες, στέκομαι εκεί και ανοίγω τη μπάρα. Εμένα βέβαια δε με απασχολεί που δεν είσαι μαζί μας και δε μας επικροτείς . Εμένα με ενδιαφέρει πιο πολύ ότι αυτή τη στιγμή διαμορφώνεις άποψη στο διαδίκτυο με streaming από την τηλεόραση. Αυτό που σου φτιάχνει η τηλεόραση αυτό μεταδίδεις.

Κάθεσαι και μου αμφισβητείς αριθμούς και υπολογισμούς ενώ δεν κοιτάζεις την ουσία του κινήματος. Το ρεύμα που θέλει να δημιουργήσει. Έχεις δει ποτέ φωτιά να λαμπαδιάζει ξαφνικά σε ένα δάσος; Ξεκινάει πρώτα από ένα θάμνο και επεκτείνεται. Ζούμε σε μια δικτατορία. Κατάλαβέ το. Η λαϊκή συσπείρωση είναι απαραίτητη. Αυτό που έχουμε απέναντί μας είναι το ίδιο. Το ίδιο το σύστημα που συντηρεί τα λαμόγια είς βάρος μας που είμαστε εκτός συστήματος και ταυτόχρονα μας διαιρεί σε δύο στρατόπεδα εντός και εκτός του.

Μην κατακρίνεις την επανάσταση του διπλανού σου. Ακόμα και αν τον βλέπεις σαν «Επαναστάτη της πλάκας» πρέπει να σκεφτείς πως μπορεί αυτός ο άνθρωπος να μην έχει τα κότσια ενός επαναστάτη τον οποίο ονειρεύεσαι αλλά κάνει και αυτός την προσπάθειά του και είναι σεβαστή σε αντίθεση με κάποιον άλλο που κάθεται στον καναπέ του. Βέβαια θα πρέπει όμως να σκεφτείς πως κάποιοι από αυτούς τους ανθρώπους που κατεβαίνουν στα διόδια μπορεί να είναι και άνθρωποι που σε άλλες επαναστατικές τους στιγμές θα τους ζήλευες. Το ότι συμμετέχουν σε κάτι τέτοιο και το υποστηρίζουν πρέπει κανονικά να σε προβληματίσει και να σε βάλει σε σκέψεις.

Δε μας είπες τέλος αν εσύ ο ίδιος συμμετέχεις σε επαναστατικές ενέργειες και αν συμβαίνει κάτι τέτοιο θα ήθελα την επόμενη φορά να με καλέσεις να συνδράμω στην προσπάθειά σου.

Aναγνώστης

---------------------


καλα ρε φιλε,το σκεφτηκες πολυ να πεις τους ανθρωπους που δεν πληρωνουν τσαπατζηδες?ισως και εσυ εξυπηρετεις συμφεροντα!ηθελα να σε ρωτησω!απο ποτε τα παρανομα διοδια καλυπτουν θεσεις εργασιας?και ποιος σου ειπε οτι για την απολυση των εργαζομενων στα διοδια φταιει το κινημα δεν πληρωνω?ξερεις ποιος φταιει?η απελευθερωση των απολυσεων που στο ονομα της κρισης διαλυει οτι ηταν συνταγματικα κατωχυρωμενο στις εργασιακες σχεσεις!
Aναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!