tromaktiko: Απάντηση στο "Σχετικά με το συμβάν της οδού Νιόβης"

Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο "Σχετικά με το συμβάν της οδού Νιόβης"



Όντας ο συγγραφέας του που ανέφερε το περιστατικό με τον Σορίν Ματέι νοιώθω υποχρεωμένος να σου αναφέρω κάποια πράγματα γιατί προφανώς δεν έχεις καταλάβει τα γραφόμενά μου.

1. Είδες καμία σύγκριση στα 2 περιστατικά σε όλα όσα έγραψα ; Πρέπει να κάνουμε όλοι βαθυστόχαστες αναλύσεις για να καταλάβουμε τα αυτονόητα ; Με παραπέμπεις σε ένα link που περιγράφει τις τελευταίες στιγμές του γεγονότος με τον Ματέι αλλά ξεχνάς ότι αυτός ο κακούργος ήταν μέσα σε ένα περιπολικό κάτω απο τα σκόπευτρα ελεύθερων σκοπευτών της Αστυνομίας όπου κάποιοι επίορκοι (και εκεί επικεντρώθηκα) δεν έκαναν το καθήκον τους όπως έπρεπε με την τραγική κατάληξη τον θάνατο μιας αθώας κοπέλας.
Δεν υπήρξε καμία σύγκριση των 2 περιστατικών όπως αναφέρεις απλά μια αναφορά που δείχνει την πλήρη εκτίμηση και τον σεβασμό μου σε όσους θυσιάζονται στο καθήκον και τον όρκο τους σε αντίθεση με το όνειδος και τον χλευασμό όσων είναι επίορκοι και οι συνέπειες της δειλίας τους στοιχίζουν αθώες ανθρώπινες ζωές.

2. Λές ότι αν κάποιο απο τα 2 παιδια που χάθηκαν ήταν δικό μου η αντίδρασή μου θα ήταν διαφορετική και δεν θα είχα κάνει σύγκριση.
ΟΠΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ, τα κατάφερες να με ψυχολογήσεις μέσα σε 5 γραμμές για να μπορείς να γνωρίζεις τις αντιδράσεις μου ;
Κανονικά θα σου έπρεπε μια απάντηση του στύλ "ναί έχεις δίκιο .. και άν η γιαγιά μου είχε ρουλεμάν θα ήταν μοτοσακό" αλλά επειδή η αφορμή για να γράψω όσα έγραψα ήταν τραγική θα σταματήσω εδώ και θα σε προτρέψω να μην βγάζεις αυθαίρετα συμπεράσματα ούτε να διαβάζεις φανταστικές συγκρίσεις.

Υ.Γ. Έχω την εντύπωση πως η ευχή μου στην πρώτη ανάρτηση για εύρεση ανοιχτών μυαλών και ώτων ήταν επί ματαίω.

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!