Συνταγή για 4 άτομα
Από το: http://xs-recipes.com/
Υλικά:
8 Μεξικάνικα Τάκος
1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
4 μεγάλα άσπρα μανιτάρια, κομμένα σε φέτες
1 πράσινη γλυκιά πιπεριά κομμένη σε φέτες
1 φλιτζάνι χοντροτριμμένο καρότο
1/3 φλιτζανιού νερό
1 φλιτζάνι τεμάχισε το μαρούλι
1/2 φλιτζάνι τριμμένο τυρί σίτου (νηστίσιμο)
1/3 φλιτζανιού καυτερή (ή μέτρια) Μεξικάνικη σάλτσα ντομάτας
Προετοιμασία:
Τοποθετήστε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά. Μόλις ζεσταθεί αρκετά το λάδι προσθέστε τα καρότα και σοτάρετε για 2 λεπτά. Στη συνέχεια, προσθέστε τα μανιτάρια και την πράσινη πιπεριά. Σοτάρετε για ακόμη 2 λεπτά ανακατεύοντας κατά διαστήματα. Προσθέστε την καυτερή σάλτσα ντομάτας και το νερό, ανακατέψτε και σκεπάστε το τηγάνι. Χαμηλώστε τη φωτιά και αφήστε να σιγοβράσει η σάλτσα για 4-6 λεπτά. Ξεσκεπάστε το τηγάνι και αφήστε να σιγοβράσει η σάλτσα για άλλα 5 λεπτά μέχρι να δέσει η σάλτσα.
Μοιράστε την σάλτσα με τα λαχανικά στα Μεξικάνικα Τάκος. Πάνω από την σάλτσα μοιράστε το τριμμένο τυρί και το μαρούλι.
Σερβίρετε τα τάκος με κρύα μπίρα.
Καλή Όρεξη!