tromaktiko: Η Κατερίνα Λέχου μιλάει χωρίς ταμπού

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Η Κατερίνα Λέχου μιλάει χωρίς ταμπού



της Νάνσυς Θώδου
Στο περιοδικό ‘’HiltonAthensMagazine’’ μίλησε η Κατερίνα Λέχου τόσο για τη συμμετοχή της στην επιτυχημένη σειρά ‘’Νησί’’ όσο και για τη προσωπική της ζωή.
Για να δούμε τα όσα λέει:
Γνωρίζουμε όλοι ότι η Κατερίνα είναι μία από τις πιο όμορφες ελληνίδες ηθοποιούς. Παρόλα αυτά δεν δίστασε να εμφανιστεί στο ‘’ Νησί’’ ατημέλητη και αμακιγιάριστη: «Πώς αλλιώς θα μπορούσα να είμαι, για να μείνω πιστή στο ρόλο μου; Μπορώ να πω ότι η αδιαφορία που επέδειξα για την εξωτερική μου εμφάνιση έδρασε απελευθερωτικά για μένα, καθώς τις περισσότερες φορές, όταν εμφανίζεσαι κάπου, έχεις το άγχος για το πώς θα δείχνεις. Στο “Νησί” όμως με ενδιέφερε μόνο αυτό που ζούσα».
Μιλάει για τη χειρότερη στιγμή της ζωής της: «Ήταν όταν αντιμετώπισα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, παράλληλα με κάτι προσωπικό μου: έμεινα μόνη, την ώρα που περίμενα συναισθηματική υποστήριξη. Φαντάσου τι δύναμη χρειάζεσαι όταν σου τυχαίνει ένας τέτοιος συνδυασμός. Είναι η στιγμή που λες “Παιδιά, τι συμβαίνει, πώς γίνεται να έχω μείνει μόνη και αβοήθητη;”. Κι όμως, τελικά αποδείχθηκε ότι ακόμα και τότε διέθετα ισχυρά αποθέματα δύναμης».
Τέλος, λόγο κάνει για τη προσωπική της ζωή: «Ποτέ δεν έχω πει “αυτόν τον έχω”. Πιστεύω άλλωστε πως από τη στιγμή που αισθάνεσαι ότι έχεις κατακτήσει κάποιον, τον βάζεις λίγο στη γωνία. Αυτό για μένα σημαίνει πως τον έχασες!» λέει και συνεχίζει: «Δεν μου αρέσει ο πρώτος καιρός του έρωτα, όταν παιδεύεις και παιδεύεσαι! Ούτε είμαι από τις γυναίκες εκείνες που όταν ερωτεύονται χάνουν το μυαλό τους. Στον έρωτα μού αρέσει το λίγο μετά, η ηρεμία».


http://www.insterea.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4419:2011-03-11-07-38-49&catid=31:life-and-style&Itemid=84
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!