tromaktiko: Απάντηση για τα φυλλάδια

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Απάντηση για τα φυλλάδια



Απάντηση στο http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_1180.html
Έχω μοιράσει φυλλάδια όταν ήμουν φοιτητής και έχουν δει πολλά τα μάτια μου.

Έχω κάνει και τα 2: Και να στέκομαι έξω από ΤΙΤΑΝΙΑ και ΜΕΤΡΟΠΟΛΙΣ και να μοιράζω στους περαστικούς και να τα πετάνε μπροστά μου στο δρόμο (ας μη θίξουμε την παιδεία των Ελλήνων... το σπίτι μας να είναι καθαρό και δε μας νοιάζει για τίποτε άλλο), αλλά και το door to door.
Ποτέ δε θυμάμαι να δούλεψα ώρες κοινής ησυχίας, η αλήθεια είναι. Ίσως να έτυχε, δεν ξέρω. Αλλά δε νομίζω να προκαλούν την τύχη τους οι διαφημιζόμενοι με το να ενοχλούν τον κόσμο ώρες κοινής ησυχίας. Μου φαίνεται λίγο τραβηγμένο. Τεσπα.
Υπήρχαν πολυκατοικίες που δεν είχε "απαγορευτική ταμπέλα" και μόλις έφευγα, τα πετούσαν στο δρόμο και τα άκουγα εγώ την επόμενη μέρα (ότι πάνε χαμένα τα φυλλάδια, ότι τα πετάνε στο δρόμο, ρυπαίνουν κτλ κτλ).
Πάντα βάζαμε φυλλάδια είτε στο πόμολο διπλωμένα, έτσι ώστε να μην πέφτουν, είτε πάνω στο χαλάκι της εισόδου, είτε στα γραμματοκιβώτια (πρωτίστως εκεί), αν υπήρχαν.
Άρα η σειρά ήταν:
Γραμματοκιβώτιο --> Πόμολο --> Χαλάκι.
Εντάξει δεν το θεωρώ τόσο τραγικό αυτό. Τώρα αν ο άλλος έχει τα νεύρα του και κλωτσήσει τα φυλλάδια στο διάδρομο, τι να κάνω εγώ;
Στην πολυκατοικία μου ΝΑΙ μου τη σπάει να πετάνε τα φυλλάδια στο πάτωμα της εισόδου όταν δίπλα ακριβώς υπάρχουν γραμματοκιβώτια και ένα μεγάλο για μεγάλους φακέλους που κάλλιστα μπορεί ο διανομέας να τα βάλει εκεί.
Αλλά ποτέ δε θα εκνευριζόμουν αν έβρισκα ένα φυλλάδιο εκεί, ή στο χαλάκι της εξώπορτας μου. ΟΚ, ίσως εγώ δεν το βρίσκω τόσο τραγικό.
Πιο τραγικό θεωρώ να παίρνεις ένα φυλλάδιο στο δρόμο και μετά από 50 μέτρα να το πετάς έτσι απλά στο δρόμο γιατί δεν ενδιαφέρεσαι, παρά όλα τα παραπάνω.
Φιλικά,
Ένας πρωην διανομέας φυλλαδίων.


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!