tromaktiko: Την Τρίτη ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Την Τρίτη ο Σαμαράς στη Θεσσαλονίκη



Συναντήσεις και συμβολικές επισκέψεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα της επίσκεψης του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά, στη Θεσσαλονίκη. Βασική...
 προτεραιότητά του θα είναι να αναδείξει ότι, με τις ενέργειές της, η κυβέρνηση, μεγάλωσε το πρόβλημα της ανεργίας.
Έτσι, θα επισκεφθεί το εργοστάσιο "Μινέρβα", που είναι από τα μεγαλύτερα στον χώρο των εσωρούχων, απασχολεί 350 εργαζομένους -εκ των οποίων περίπου το 80% γυναίκες- και έχει εφαρμόσει εκ περιτροπής απασχόληση. Ενδεικτικό παράδειγμα του αξιώματος ότι η ανεργία είναι… γένους θηλυκού. Η επίσκεψη θα πραγματοποιηθεί το απόγευμα της Τρίτης 8 Μαρτίου –Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας.

Άλλες δύο εκδηλώσεις, που έχουν σχέση με τη Μέρα της Γυναίκας, προσελκύουν τον κ. Σαμαρά: Στον πεζόδρομο της Ικτίνου η βουλευτής Έλενα Ράπτη, οργανώνει, ως γραμματέας Εθελοντισμού της ΝΔ, ενημερωτική εκδήλωση και και η ΟΝΝΕΔ οργανώνει ημερίδα για τον ρόλο της γυναίκας στην εποχή μας.

Την Τετάρτη ο κ. Σαμαράς θα επισκεφθεί τη δυτική Θεσσαλονίκη. Θα παραστεί σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου του δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης και θα συναντηθεί με τον δήμαρχο Ευόσμου-Κορδελιού Στάθη Λαφαζανίδη. Σκοπός του να μιλήσει για το έλλειμμα υποδομών στη δυτική πλευρά της πόλης, αλλά και τα οικονομικά προβλήματα των καλλικρατικών δήμων.

Φυσικά, ο κ. Σαμαράς θα έχει συναντήσεις με πρώην βουλευτές από τη Βόρεια Ελλάδα, αλλά και με τοπικά κομματικά στελέχη

salonicanews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!