tromaktiko: Απάντηση στο: Μια άποψη ενός Έλληνα για τους αλλοδαπούς.

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Απάντηση στο: Μια άποψη ενός Έλληνα για τους αλλοδαπούς.



Φίλε συμφωνώ σε όλα μαζί σου. Να σου πώ και εγώ μερικά πράγματα που πιστεύω σχετικά με το θέμα...
Αυτοί που βγαίνουν κάθε φορά στα ΜΜΕ και στους δρόμους δηλαδή ένα μεγάλο μέρος των αριστερών (ΚΚΕ,ΣΥΡΙΖΑ,ΑΝΤΑΡΣΥΑ) καθώς και οι αναρχικοί, ένα πράγμα είναι αυτό που θέλουνε, να υπάρξει μετανάστης που θα πεθάνει της πείνας ωστέ να κατηγορήσουνε όλοι μετά το κράτος την κυβέρνηση κτλπ να κάνουν τους υπόλοιπους 1.000.000 μετανάστες και λαθρομετανάστες που βρίσκονται εδώ να βγούνε στους δρόμους και να υπάρξει μια εξέγερση τύπου Δεκεμβρίου 2008 με το πλιάτσικο σε καταστήματα ωστέ να αλωθεί το κέντρο της Αθήνας.

Αφορά http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9258.html

Δηλαδή επειδή βλέπουνε οτι ο κόσμος διαδηλώνει μόνο ειρηνικά και σε περιφρουρημένες πορείες και δεν βγαίνει έξω για να σπάσει και να κάψει αυτοί θέλουν να το επιτύχουν έμμεσα με αυτόν τον τρόπο. Τρανό παράδειγμα οι 2 γυναίκες που εμπόδισαν γιατρό νοσοκομείου να δώσει τροφή σε μετανάστη της Ιπατίας. Σίγουρα δεν είναι όλοι οι αριστεροί έτσι αλλά ένα μεγάλο μέρος το επιθυμεί αυτό. Πάντως σε όλα αυτά που είπες έχεις δίκιο.

Αναγνώστης

---------------------

Συμφωνώ απόλυτα μαζι σου φίλε μου.
Αν πηγαιναν Ελληνες μεταναστες στις χωρες των μεταναστών θα τους ελεγαν ' Εδω δεν εχουμε να φαμε και θα σκεφτομαστε τι θα φατε εσεις, Να φυγετε να πατε αλλου οπως λεει και καποια διαφημιση'.
Ασ πανε αυτοι που κανουν τις διαδηλωσεις για τους μεταναστες να δουλεψουν (αν ξερουν τι ειναι δουλεια) και το μεροκαματο τους να το δωσουν σε καποιο Ελληνα που η τραπεζα του παιρνει το σπιτι.
Οι μεταναστες βοηθουν τους ομοεθνεις τους . Εμεις γιατι πρεπει να βοηθησουμε τους μεταναστες και να αφηνουμε τους ομοεθνεις μας να τρωνε τα κοματια τους απο την πεινα ???

Anaγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!