tromaktiko: Μέλμπεργκ: «Ξεχωριστό το πρώτο με τον Θρύλο»

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Μέλμπεργκ: «Ξεχωριστό το πρώτο με τον Θρύλο»



Ο Όλοφ Μέλμπεργκ με νίκη απόψε του Ολυμπιακού στην Τούμπα πρόκειται να κατακτήσει τον πρώτο του τίτλο με την «ερυθρόλευκη» φανέλα και με δηλώσεις του τόνισε ότι είναι ξεχωριστό το πρώτο του πρωτάθλημα στο Λιμάνι.


«Είναι όντως το δεύτερο πρωτάθλημα της καριέρας μου και το πρώτο με τον Ολυμπιακό. Έχουν περάσει πολλά χρόνια από το πρώτο μου και είναι πραγματικά ξεχωριστό», δήλωσε αρχικά ο Σουηδός αμυντικός του Θρύλου στο αεροδρόμιο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό, ο οποίος αξίζει να σημειωθεί ότι έχει ένα ακόμα πρωτάθλημα στην καριέρα του με τη φανέλα της ΑΪΚ Στοκχόλμης τη σεζόν 1997-1998, ενώ έπειτα αφού είπε με… παιχνιδιάρικη διάθεση: «Θα περιμένω να το κατακτήσω πρώτα (γελάει) και μετά να κάνω… προγραμματικές δηλώσεις», στη συνέχεια παραδέχτηκε ότι ουσιαστικά ο τίτλος βρίσκεται ήδη στο… Λιμάνι: «πλέον δεν χάνεται και είμαι ευτυχής που το καταφέρνω».

Όταν ο «Βράχος» ρωτήθηκε για την ενδεχόμενη  μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος με νίκη επί του ΠΑΟΚ είπε: «Θα ήταν ωραίο να επιστρέψουμε στην Αθήνα ως και μαθηματικά πρωταθλητές, έχοντας κερδίσει τον ΠΑΟΚ».

Τέλος, σε ερώτηση των δημοσιογράφων αν θα επιθυμούσε να πανηγυρίσει και το πρωτάθλημα της σεζόν… 2011-2012 με τον Θρύλο, ο Μέλμπεργκ ήταν αφοπλιστικός:

«Μήπως βιάζεστε; Εντάξει, φυσικά και θα το ήθελα. Ακούγεται ωραίο… Θα δούμε όμως. Ας κατακτήσουμε αυτό πρώτα και μετά θα δούμε τι θα κάνουμε με το επόμενο πρωτάθλημα που θα διεκδικήσουμε».


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!