tromaktiko: Ερείπιο το κτίριο πολιτιστική κληρονομία στην Αίγινα

Πέμπτη 10 Μαρτίου 2011

Ερείπιο το κτίριο πολιτιστική κληρονομία στην Αίγινα



Είμαι κάτοικος Αίγινας και δεν αντέχω άλλο να βλέπω άλλο αυτό το κτήριο που είναι στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας...
το πρώτο κτίριο που βλέπεις από το λιμάνι όταν πρώτο έρχεσαι στην Αίγινα .

Είναι ένα ιστορικό κτίριο διατηρητέο που χρήζει άμεσης επισκευής πρώτον για λογούς ασφάλειας γιατί είναι επικίνδυνο για αυτούς που διέρχονται και αυτούς που ψωνίζουν στα μαγαζιά από κάτω.

Και μην προτρέξει κάποιος να τα ρίξει στην πολιτεία τα χρήματα έχουν βρεθεί τα κονδύλια έχουν εγκριθεί αλλά οι εμπλεκόμενη έπη του έργου δεν έχουν προχώρηση σε καμία εργασία πάνω στο κτίριο (οι μηχανικοί και η ιδιοκτήτες ). Οι ιδιοκτήτες συνεχίζουν να εισπράττουν τα παχυλά ενοίκια από ένα κτίριο παλιό που χρήζει άμεσης επισκευής.

Η ταμπέλα που φαίνεται στην φωτογραφεία είναι αναρτημένη χρόνια πάνω στο κτίριο αλλά το κτίριο παραμένει έτσι τα λεφτά δόθηκαν αλλά το κτίριο μένη έτσι όπως το βλέπεται και εσείς.

Μάλλον αυτό θα εννοεί όταν λέει ο Παγκαλος μαζί τα φάγαμε ( και δεν λέω τους παππούδες μου και τους δικού σας που τους περνούν μια σύνταξη και τους την κόβουν κιόλας )

Λέω αυτούς τους κύριους (ο θεός να τους κάνει) που τρώνε τα λεφτά του ελληνικού λάου που τα δίνει το κράτος για να αποκαταστήσουν κτίρια και τα βάζουν στην τσέπη τους.

Γιατί αυτός ο κύριος να κυκλοφορεί με πολυτελή αυτοκίνητο και να κάνει επίδειξη τον χρημάτων τον δικόν μου του πατερά μου τον άλλων αιγινητών που βλέπουν αυτό το κτίριο να μαραζώνει. γιατί να τρώει τα λεφτά του ελληνικού κράτους που του έδωσε για να φτιάξει το κτίριο που είναι πολιτιστική κληρονομία για την Αίγινα .


Ένας αγανακτισμένος Aιγινήτης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!