tromaktiko: Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον «Φέτφα»!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Σκέψεις για νέο συμβόλαιο στον «Φέτφα»!



Την απόλυτη στήριξή του στο πρόσωπο του Γιάννη Φετφατζίδη θέλει να δείξει ο Βαγγέλης Μαρινάκης προτείνοντάς του νέα επέκταση του συμβολαίου του με αυξημένες παράλληλα αποδοχές.


Στις αρχές του περασμένου Σεπτέμβρη είχε καλέσει στα γραφεία της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ τον «Φέτφα» ο Βαγγέλης Μαρινάκης και του είχε ανανεώσει το συμβόλαιο μέχρι το 2015, ενώ «εκτόξευσε» και την ρήτρα αποδέσμευσής του, από τα 2 εκατ. ευρώ στα 12! Κι όλα αυτά, με το 19χρονο τότε ανερχόμενο ταλέντο της ομάδας να έχει μόλις τρεις συμμετοχές στη νέα σεζόν (δυο με την Μπέσα, και μια στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος με Ηρακλή).

Πλέον, κι αφού έχουν μεσολαβήσει άλλοι 17 αγώνες όπου αγωνίστηκε ο μικρός «μάγος» σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, ενώ επιπλέον χρίστηκε διεθνής με την Αντρών από τον Φερνάντο Σάντος, σκοράροντας μάλιστα κόντρα στον Καναδά στην 4η συμμετοχή του με το εθνόσημο, ο Μαρινάκης σύμφωνα και με δημοσιεύματα αθλητικής εφημερίδας, θέλει να του προσφέρει ένα νέο ακόμη πιο βελτιωμένο συμβόλαιο ώστε να στείλει μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι τον πιστεύει πάρα πολύ.

Εξάλλου, ο μεγαλομέτοχος της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, θέλει να υπερασπιστεί με τον καλύτερο τρόπο τον μικρό άσο της ομάδας, ειδικά τώρα που έχει μείνει εκτός των «ερυθρόλευκων» αποστολών τον τελευταίο μήνα, ενώ μαζί με την επάνοδό του στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της ομάδας σκέφτεται να τον καλέσει στο γραφείο του ώστε να του προσφέρει νέο συμβόλαιο. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε πως οι φετινές εισπράξεις του «Φέτφα» ανήλθαν στα 200.000 ευρώ (μαζί με τα μπόνους) ενώ πριν την αρχική ανανέωση ήταν περί τις 70.000.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!