tromaktiko: Σχετικά με: "Ελεγκτές ΕΘΕΛ"

Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Σχετικά με: "Ελεγκτές ΕΘΕΛ"



Δίνω εξηγήσεις...για να αποφευχθούν παρεξηγήσεις.
Αφορά την απάντηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_9353.html στο αρχικό μου σχόλιο για τους ελέγχους στα ΜΜΜ και τη δικαιοδοσία των ελεγκτών, καθώς και τα δικαιώματα των επιβατών.

Συνάδελφε γυμναστή, προφανώς το κείμενό μου το ερμήνεψες με διαφορετική οπτική γωνία... Δεν ανέφερα ότι είναι σωστό να μην χτυπάμε εισιτήριο, άλλωστε το δήλωσα ότι εγώ κατείχα μηνιαίο. Το σχόλιό μου είχε να κάνει με τη συμπεριφορά του ελεγκτή και τα όρια στα οποία πρέπει να κινείται. ΔΕΝ έχει δικαίωμα να εγκλωβίσει επιβάτες στο λεωφορείο. Το επαναλαμβάνω, πρόκειται για αδίκημα που διώκεται αυτεπάγγελτα, αυτό της παράνομης παρακράτησης. Όσον αφορά τις συστάσεις σου για μετανάστευση κτλ και επειδή έχω ζήσει και ταξιδέψει στο εξωτερικό αρκετά, σου γνωρίζω ότι θα σοκαριστείς με την ευγένεια των υπαλλήλων των ΜΜΜ εκτός Ελλάδας. Πήγαινε ένα ταξίδι σε οποιαδήποτε χώρα (εκτός Ιταλίας....) και θα το επιβεβαιώσεις. Και σε παρακαλώ να ξαναδιαβάσεις ενδελεχώς το αρχικό μου κείμενο για να αντιληφθείς ότι δεν κάνω promotion στο τζαμπατζιλίκι (το οποίο ωστόσο ενίοτε αποτελεί πολιτική κίνηση...)
Σχετικά με το δεύτερο ''κύριο'', το νηπιακού επιπέδου κείμενό σου δείχνει ότι είσαι ελεγκτής του δημοτικού, που μπήκες με βύσμα στην εθέλ και παίρνεις 3 χιλιάρικα, ενώ ο εκπαιδευτικός με μεταπτυχιακό (και όχι ''πτυχιακό'' που γράφεις- αυτό το χιούμορ οι οδηγοί σου το δίδαξαν;) παίρνει 1000. Και δουλειά μου είναι να διδάξω τους μαθητές μου να διεκδικούν και να μάχονται. Άντε τώρα, πήγαινε να γράψεις κανένα γέρο να τσεπώσεις την προμήθειά σου.....


ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!