tromaktiko: Αφρόλουτρο κατά του στρες

Κυριακή 20 Μαρτίου 2011

Αφρόλουτρο κατά του στρες



Φροντίστε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο
Τελειώστε μια δύσκολη μέρα βυθισμένοι σε ένα ζεστό, χαλαρωτικό αφρόλουτρο και βοηθήστε τον εαυτό σας να καταπολεμήσει το στρες και να απολαύσει ποιοτικότερο...
 ύπνο.
Όταν είμαστε «πτώματα» μετά από μια κουραστική μέρα, συνήθως ο ύπνος μας δεν είναι ποιοτικός. Δεν ωφελεί, λοιπόν, να πέσουμε κατευθείαν στο κρεβάτι –καλύτερα να προσπαθήσουμε να χαλαρώσουμε πρώτα το σώμα, αλλά και το μυαλό μας.

Τι πιο χαλαρωτικό, από ένα ζεστό και μυρωδάτο αφρόλουτρο που θα μας κάνει να ξεχάσουμε προς στιγμήν τις έννοιες μας και να αισθανθούμε ότι κάνουμε κάτι για να φροντίσουμε και να «κακομάθουμε» τον εαυτό μας; Το ζεστό νερό, όχι μόνο θα χαλαρώσει τους μυς μας, αλλά επιπλέον θα αυξήσει τη θερμοκρασία του σώματός μας, βοηθώντας μας να αποκοιμηθούμε ευκολότερα.

Γεμίστε λοιπόν τη μπανιέρα με ζεστό νερό και το αγαπημένο σας αρωματικό αφρόλουτρο, βυθιστείτε κι αφήστε το στρες απ’ έξω!

Tip: Για έξτρα αίσθηση περιποίησης και χαλάρωσης, εκμεταλλευτείτε τις ιδιότητες και την ευωδιά του πράσινου τσαγιού! Σε κατσαρόλα με βραστό νερό αφήστε για 5’ μερικά φακελάκια πράσινου τσαγιού. Προσθέστε το νερό στη μπανιέρα σας!

Πηγή: livesmart.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!