tromaktiko: Ελπίζει για πλέι οφ ο ΠΑΟΚ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Ελπίζει για πλέι οφ ο ΠΑΟΚ



Ο ΠΑΟΚ επικράτησε 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα σε εξ αναβολής αγώνα πρωταθλήματος, επιστρέφοντας στα γκολ έπειτα από πέντε αγώνες.


Ύστερα από πέντε αγώνες «άκαπνος» στην επίθεση, ο ΠΑΟΚ με γκολ των Κοντρέρας και Τσουκαλά επέστρεψε στις νίκες και σε τροχιά πλέι οφ, επικρατώντας 2-0 του Εργοτέλη στην Τούμπα σε εξ αναβολής αγώνα για την 23η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Κρητικοί, πάντως, έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία του Λαμπρόπουλου, με πιο χαρακτηριστική φάση αυτή της ανατροπής του Λεάλ από τον Σνάουτσνερ μέσα στη μεγάλη περιοχή και με το σκορ στο 1-0…

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 17’. Ο Λίνο δημιούργησε και ο Κοντρέρας ανενόχλητος με κεφαλιά πέτυχε το 1-0.

Ο Εργοτέλης πάλεψε αρκετά για να φτάσει στην ισοφάριση, όμως και στις δύο περιπτώσεις που έφτασε κοντά -σε ενέργειες των Βερπακόφσκις και Μπούντιμιρ- ο Κοντρέρας ήταν στη σωστή θέση τη σωστή στιγμή και καθάρισε τις φάσεις. Όταν δε, εκείνος βγήκε μπροστά και έψαξε ένα ακόμη γκολ, λίγο πριν από το φινάλε το πέτυχε. Από ωραία μεταβίβαση του Μουσλίμοβιτς και άψογο τελείωμα του Τσουκαλά, έγινε το τελικό 2-0 στο 86’.

Διαιτήτευσε ο Λαμπρόπουλος (Ηλείας)

ΠΑΟΚ: Κρέσιτς, Σνάουτσνερ, Λίνο, Κοντρέρας, Μαλεζάς, Βιτόλο, Φωτάκης (57' Τσουκαλάς), Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (73' Ελ Ζαρ), Κουτσιανικούλης (87' Έτο), Μουσλίμοβιτς.

Εργοτέλης: Δασκαλάκης, Σασιασβίλι, Ρουμπάκης, Χίμπλινγκερ, Βίσιο (74' Γιαλούσης), Τζούνιορ, Κυριακίδης, Φραγκουλάκης (41' Βερπακόφσκις), Ρομάνο (87' Καρέλης), Λεάλ, Μπούντιμιρ.

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!