tromaktiko: Τι συμβαίνει με το ΙΕΚ ΕΚΑΒ και τον ΟΕΕΚ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Τι συμβαίνει με το ΙΕΚ ΕΚΑΒ και τον ΟΕΕΚ



Μπήκα στην ηλεκτρονική σελίδα του ΟΕΕΚ που τώρα άλλαξε και έγινε Γ.Γ Δια βίου μάθησης...
Ψάχνοντας για την λειτουργία των Δημοσίων ΙΕΚ και τις ειδικότητες, ενημερώθηκα ότι η ειδικότητα Διασώστη -Πλήρωμα ασθενοφόρου για το τρέχων εξάμηνο δεν διδάσκεται. Η ειδικότητα αυτή διδάσκεται μόνο στo IEK-EKAB Όμως από το ΕΚΑΒ είδαμε ότι ο Διευθυντής του ΙΕΚ –ΕΚΑΒ κ Μπούτλης έχει υπογράψει μετά από την 2/20-1-2011 απόφαση του ΔΣ ,την λειτουργία εαρινού εξαμήνου για το τρέχων εξάμηνο από 1-3-2001 έως 30/6/2011 στο ΙΕΚ-ΕΚΑΒ Αθηνών.
Τι συμβαίνει στο Βασίλειο του ΟΕΕΚ και του ΕΚΑΒ. Το ΕΚΑΒ και το Υπουργείο Υγείας δεν ενημερώνει τον ΟΕΕΚ και το Υπουργείο Παιδείας ή το ανάποδο. Ίσως να είναι μεθοδευμένο να ταχτοποιήσουν τα δικά τους παιδιά . Εμείς που περιμένουμε το διαδίκτυο να ενημερωθούμε μια και θα αναρτούνται όλα σε αυτό με εντολή Πρωθυπουργού, έχουμε παραπληροφόρηση και χάνουμε ημερομηνίες.
Ας συντονίσει κάποιος το Υπουργείο Υγείας και το Υπουργείο Παιδείας ή ας δημιουργηθούν και ιδιωτικά ΙΕΚ για την κατάρτιση διασωστών –πληρωμάτων ασθενοφόρων.
Παιδιά του ΠΑΣΟΚ μαζευτείτε “””””””” Άλλα λέει ο Πρωθυπουργός ,άλλα η Υπουργός παιδείας και άλλα ο Υπουργός Υγείας. Θα σας πάρουν με τις πέτρες και δεν θα νομίζετε ότι απλά χιονίζει…

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!