tromaktiko: Της επέστρεψαν το κλεμμένο μηχανάκι και φουλαρισμένο με βενζίνη!

Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Της επέστρεψαν το κλεμμένο μηχανάκι και φουλαρισμένο με βενζίνη!



Πέρασε ένας μήνας και οι δράστες της έδωσαν πίσω το μηχανάκι το οποίο της είχαν κλέψει. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.


Ήταν αρχές Φλεβάρη όταν θύμα κλοπής έπεσε η γνωστή γυμνάστρια, και υποψήφια δημοτική σύμβουλος με το συνδυασμό του Θανάση Ζεμπίλη, Σοφία Χονδρογιάννη.

Άγνωστοι της έκλεψαν το δίκυκλο μοτοποδήλατο, με το οποίο κυκλοφορούσε μέσα στην πόλη. και πολλές φορές βρίσκονταν και έδινε τις πρώτες βοήθειες σε τροχαία μιας και κάτω από την σέλα είχε ένα πλήρες φαρμακείο. Η ωραία Σοφία, είχε σταθμεύσει το δίκυκλο στο πεζοδρόμιο της οδού Αποστόλη, μπροστά στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Χαλκίδας, όπου εργάζεται ως γυμνάστρια.

Πριν από μερικές μέρες όταν η Σοφία πήγε στο σχολείο, δεν πίστευε στα μάτια της μιας και οι δράστες άφησαν στο ίδιο σημείο το μηχανάκι της και μάλιστα άθικτο.

"Μάλιστα όχι μόνο δεν ήταν "πειραγμένο" αλλά και το ρεζερβουάρ ήταν γεμάτο με βενζίνη. Είναι από τα θαύματα του Mεγαλοδύναμου" είπε στο evianews.com η γυμνάστρια ενώ ευχαρίστησε τους δράστες οι οποίοι της το επέστρεψαν πίσω έστω και ένα μήνα μετά.

evianews.com
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!