tromaktiko: Για την κακοποίηση ζώων στην Κρήτη

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

Για την κακοποίηση ζώων στην Κρήτη



Θέλω να δώσω μία απάντηση στον αναγνώστη για την κακοποίηση ζώων στην Κρήτη...
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_4199.html
Αρχίζει το κείμενό του αναφέροντας ότι ποτέ δεν συμπάθησε τους Κρητικούς.Αντε τώρα από αυτόν τον προκατειλημμένο άνθρωπο να πάρεις σοβαρό σχόλιο!Αρχίζει βγάζοντας χολή για τους Κρητικούς και βάζει σε ένα τσουβάλι όλους τους Κρητικούς επειδή κάποιοι φέρονται άσχημα σε ζώα.Μόνο στην Κρήτη συμβαίνει?
Με την ίδια λογική στην Χαλάστρα Θεσσαλονίκης είναι όλοι βιαστές,παιδεραστές και παιδοκτόνοι.(Μετά το τελευταίο περιστατικό εκεί). Είναι αυτή λογική παιδιού μορφωμένου που σπουδάζει σε πανεπιστήμιο της χώρας?Αυτή είναι η παιδεία η δική σου παιδεία, που τόσο πολύ νοιάζεσαι για την παιδεία των Κρητικών?Θα ήθελα να μάθω την πηγή σου για το ποσοστό των Κρητικών που έχουν βγάλει μέχρι το δημοτικό. Και να σου επισημάνω εδώ κάτι.Λέγεται "σχολείο"...και όχι "σχολίο" όπως γράφεις. Μορφωμένε!Είσαι και στο πανεπιστήμιο.
Εγώ θα σε χαρακτηρίσω ρατσιστή και υπέρμαχο των στερεοτύπων.
Καλό πτυχίο και να φύγεις γρήγορα από την Κρήτη να βρεις ένα καλύτερο μέρος να ζήσεις το υπόλοιπο της ζωής σου.
Ενας Τεϊτζής του Ηρακλείου από Ιεράπετρα.....

Aναγνώστης

----------------------



Χωρις να θελω να υποστηρίξω τους κρητικούς οσο αναφορα με την ανάρτηση http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/blog-post_3812.html του φοιτητή λεει βλακίες ότι οι κρητικοι κακοποιούν τα ζωα.εγω βλεπω στο δρομο πολλους ανθρωπους να εχουν σκυλακια να τα αγαπουν να τα φροντίζουν .βλεπεις χιλιαδες αδεσποτα στα λιονταρια στα μαγαζια που πανε και κοιμούνται και τα χαϊδεύουν και τα ταΐζουν ..τωρα μεμονωμένες περιπτώσεις υπαρχουν παντου.αυτό είναι δεδομενο..οχι μονο στην κρητη.αντε που ολοι γινανε κρητες και γραφουν ότι .........τους κατεβει

Αναγνώστης

---------------------

Καλο είναι να μην γενικεύουμε όταν γράφουμε την άποψη μας!!
Είμαι από κρήτη και έχω 2 σκυλιά που τα υπεραγαπώ!


Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!