tromaktiko: Κάπισιτς: «Θέλω να μείνει ο Ντούντα»

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Κάπισιτς: «Θέλω να μείνει ο Ντούντα»



Παρά το γεγονός ότι πριν από ένα μήνα ο Ντούσαν Ίβκοβιτς ενημέρωσε με επιστολή του την σερβική ομοσπονδία ότι αποχωρεί από τον πάγκο των «πλάβι», ο απερχόμενος πρόεδρος Ντράγκαν Κάπισιτς δήλωσε σε σερβικά μέσα ότι είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να παραμείνει ο Ντούντα.


Φαίνεται πως η παραμονή του Ντούσαν Ίβκοβιτς στον πάγκο της εθνικής Σερβίας θα «παιχτεί» σε πολλά επεισόδια ακόμη μέχρι να ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση.Στην Σερβία, τις τελευταίες ημέρες και με αφορμή το ταξίδι του Ντούντα στο Βελιγράδι, έχει αναπτυχθεί έντονα η φημολογία ότι ο Σέρβος προπονητής του Ολυμπιακού θα παραμείνει στο τιμόνι της εθνικής ομάδας μπάσκετ της χώρας του.

Μάλιστα, ρεπορτάζ των σερβικών μέσων κάνουν λόγο για πιθανό ραντεβού του Ντούντα με τον επίδοξο πρόεδρο της σερβικής ομοσπονδίας και δήμαρχο του Βελιγραδίου, Ντράγκαν Τζίλας, ωστόσο ο ίδιος ο Ίβκοβιτς διέψευσε προχθές οποιεσδήποτε επαφές με τον Τζίλας.

Από την πλευρά του, ο πρώην πρόεδρος της σερβικής ομοσπονδίας καλαθοσφαίρισης, Ντράγκαν Κάπισιτς με δηλώσεις του στην Blic εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι ο Ίβκοβιτς θα παραμείνει στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος των «πλάβι»: «Θέλω να μείνει ο Ίβκοβιτς αφού μαζί του η Σερβία βρίσκεται πάλι στην κορυφή. Στην Αθήνα μου είπε πως δεν μπορεί άλλο, αλλά νομίζω πώς θα βρεθεί η λύση και θα εξοφληθούν όλοι».

www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!