tromaktiko: Συνεχίζεται η καταγραφή στη Γόρτυνα

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Συνεχίζεται η καταγραφή στη Γόρτυνα



Τα σχολικά συγκροτήματα της Βαγιωνιάς και των Γκαγκαλών επισκέφτηκαν αυτή τη φορά ο Δήμαρχος Γόρτυνας Νικόλαος Σχοιναράκης και η τεχνική υπηρεσία του Δήμου...
 προκειμένου να καταγράψουν τις ανάγκες τους, να τις αξιολογήσουν και να δρομολογήσουν την ικανοποίησή τους. Η επίσκεψη αφορούσε το νηπιαγωγείο Γκαγκαλών, τα δημοτικά σχολεία Γκαγκαλών και Βαγιωνιάς καθώς και το γυμνάσιο Βαγιωνιάς.

Ο Δήμαρχος και οι αντιδήμαρχοι που τον συνόδευσαν συζήτησαν με τους διευθυντές και τους εκπαιδευτικούς των σχολείων, την ίδια ώρα που οι μηχανικοί σημείωναν λεπτομερές τα προβλήματα που υπάρχουν και κατόπιν τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν ώστε να βελτιωθούν οι συνθήκες μάθησης των παιδιών που φοιτούν σε αυτά.

Σύμφωνα με την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Γόρτυνας τα εν λόγω σχολικά συγκροτήματα χρειάζονται αρκετές παρεμβάσεις και γι’ αυτό θα απαιτηθεί αφενός να εκπονηθούν μελέτες και αφετέρου να βρεθούν οι πηγές που θα τις χρηματοδοτήσουν.

Ως πιο επείγουσα ανάγκη κρίθηκε η προμήθεια και τοποθέτηση μιας προκάτ αίθουσας διδασκαλίας για το νηπιαγωγείο Γκαγκαλών, καθώς η υπάρχουσα σε καμία περίπτωση δεν επαρκεί για να στεγάσει τα 12 νήπια και την νηπιαγωγό τους.

kritinea.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!