tromaktiko: Τρίποντο παραμονής με Μητρο-γκολ!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τρίποντο παραμονής με Μητρο-γκολ!



Μεγάλη νίκη για την προσπάθεια που κάνει να παραμείνει στην Σούπερ Λίγκα έκανε ο Πανιώνιος, που επικράτησε με 2-1 στο Περιστέρι επί του Ατρομήτου.


Σε ένα μέτριο παιχνίδι χωρίς πολλές φάσεις οι «κυανέρυθροι» πήραν αυτό που ήθελαν, παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ στις αρχές του δευτέρου ημιχρόνου. Συγκεκριμένα, στο 51’ ο Μπρίτο με ένα «κεραυνό» έξω από την περιοχή έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Μάχο, με τον Σφακιανάκη να παίρνει το… ριμπάουντ και αφού πρώτα απέφυγε τον Γιόνσον, πλάσαρε σωστά για το 1-0.

Από εκείνο το σημείο κι έπειτα οι παίκτες του Τάκη Λεμονή πήραν τα ηνία του αγώνα και στο 63’ έφτασαν στην ισοφάριση (1-1) με σκόρερ τον Γουνδουλάκη. Το νικητήριο τέρμα της ομάδας της Νέας Σμύρνης πέτυχε ο «πιστολέρο» Κώστας Μήτρογλου, με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, χαρίζοντας στην ομάδα του το «χρυσό» τρίποντο.

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88' Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (75' Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46' Μπρίτο).

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83' Σάμαρης), Γιόνσον, Ομο, Μπάλαμπαν (60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλίτσιος (60' Κουμοορτζί), Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου.


www.katimagiko.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!