tromaktiko: Δήλωση Νικολόπουλου για την εξόρμηση του Τομέα Εργασίας της ΝΔ

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Δήλωση Νικολόπουλου για την εξόρμηση του Τομέα Εργασίας της ΝΔ



Με αφορμή την κεντρική ανοικτή συγκέντρωση στην Πάτρα με την οποία κορυφώθηκε η τριήμερη εξόρμηση του Τομέα Εργασίας και Κοινωνικών Ασφαλίσεων της ΝΔ στην Αχαίας, ο Τομεάρχης Εργασίας κ. Νίκος Νικολόπουλος προέβη στην ακόλουθη...
 δήλωση: “Είμαστε όλοι εδώ.
Βουλευτές, πολιτευτές, αυτοδιοικητικά στελέχη, συνδικαλιστές, ΟΝΝΕΔίτες, συνεργάτες του Τομέα. Είμαστε εδώ για να στείλουμε το μήνυμα ότι η ΝΔ είναι κοντά στην κοινωνία και τα μεγάλα προβλήματα που έφερε η κρίση και η πολιτική του μνημονίου.

Πήγαμε παντού. Σε εργοστάσια, δημόσιες επιχειρήσεις, συνεταιρισμοί, μονάδες υγείας, δήμους, εργατικά κέντρα, επιμελητήρια, εμπορικούς συλλόγους. Εκεί που κτυπά η καρδιά, τα πιο ζωντανά, παραγωγικά και δημιουργικά κομμάτια της Ελληνικής κοινωνίας.

Ήρθαμε για να ακούσουμε από πρώτο χέρι πως βιώνουν την κρίση οι πολίτες της Αχαίας. Είμαστε εδώ για να πούμε και την δική μας πρόταση. Την πρόταση της ΝΔ και του Αντώνη Σαμαρά για να βγει η χώρα από την κρίση.

Μοιραστήκαμε την πρόταση ελπίδας με τους ανθρώπους της δουλειάς και της δημιουργίας. Τις προτάσεις, τις ιδέες τους, την αγωνία τους, θα την κάνουμε προστιθέμενη πολιτική αξία για τον προγραμματικό μας λόγο.

Και θα ξαναέρθουμε. Με ολοκληρωμένο σχέδιο για την Αχαία και την Δυτική Ελλάδα. Η πατρίδα μας έχει μέλλον και πρέπει όλοι μαζί να κατοχυρώσουμε με ευθύνη για την νέα γενιά που της ανήκει.”

thebest.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!