tromaktiko: Να κρίνει όποιος θέλει, όχι όμως και ο Σπηλιωτόπουλος!

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Να κρίνει όποιος θέλει, όχι όμως και ο Σπηλιωτόπουλος!



Πολλοί έχουν ασκήσει κριτική στην πολιτική που ασκούν οι αρμόδιοι για την παιδεία κ.Διαμαντοπούλου και ο καθηγητής Στατιστικής και υφυπουργός κ.Πανάρετος.
Οι πρόχειρες και βεβιασμένες κινήσεις τους έχουν οδηγήσει πολλούς, από την αντιπρόεδρο της Ιατρικής ΑΠΘ, Έφη Μπάσδρα, μέχρι και τον μπλόγκερ περί ακαδημαικών θεμάτων, κ.Λαζαρίδη, αλλά και τον διεθνώς γνωστό για τη θεωρία των χορδών, Νανόπουλος.
Οι κριτικές, καλόπιστες ή εμπαθείς, είναι τις περισσότερες φορές τεκμηριωμένες, σε βαθμό που να αποκαλύπτουν την γύμνια των πρακτικών που ακολουθεί η κ.Διαμαντοπούλου και το επιτελείο της, με το άθλιο νομοσχέδιο για την τριτοβάθμια εκπαίδευση, με την χωρίς σοβαρούς όρους συγχώνευση σχολείων, με την μείωση της χρηματοδότησης κατά 30%, με την ελάττωση των υποτροφιών και των ερευνητικών κονδυλίων.
Αλλά, όλα κι όλα! Όχι να κριτικάρει και ο Άρης Σπηλιωτόπουλος!
Ο τέως υπουργός Παιδείας, με μηδενικές περγαμηνές και με μια θητεία σε υπουργείο τουρισμού με αμέτρητα σκάνδαλα διασπάθισης δημοσίων πόρων, άφησε την καλύτερή του κίνηση, λίγο πριν εκπνεύσει η θητεία του στο υπουργείο παιδείας το 2010.
Αναγνώρισε, τα χαμηλότατου επιπέδου, ΚΕΣ ως ανώτατα ιδρύματα. Ένας τέτοιος πολιτικός, δεν έχει δικαίωμα να μιλά για κακή διαχείριση του υπουργείου Παιδείας. Καιρός να αποσυρθεί, γιατί απέδειξε πως ακόμα και τόσο νέος μπορείς να γεράσεις και να σαπίσεις, πολιτικά ομιλούντες.

Όσο για την κ.Διαμαντοπούλου, ας μη μιλήσουμε για τις γενναίες ομιλίες και υποσχέσεις της. Μιλούν και θα μιλήσουν περισσότερο τα έργα της (τα ποια;), και μάλλον δε θα σταθούν αντάξια των λόγων της.

http://yiotisthoughts.wordpress.com/

     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!