tromaktiko: «Εσωτερική»… αλληλογραφία!

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

«Εσωτερική»… αλληλογραφία!



Ένα πανό που βγήκε λίγο πριν από τη λήξη του αγώνα στο κλειστό του ΟΑΚΑ καταδεικνύει την κόντρα που υπάρχει ανάμεσα στους οργανωμένους οπαδούς του Παναθηναϊκού και τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο!

Συγκεκριμένα, στα μισά της τελευταίας περιόδου του αγώνα των πρωταθλητών Ελλάδος με την Μπαρτσελόνα, από τη γωνία όπου κάθονται οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού σηκώθηκε ένα πανό που έγραφε τα εξής: «Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ (ΠΡΑΣΙΝΗ) ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΗ ΧΟΡΗΓΟΣ (DPG MEDIA)». Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λέξεις «ΕΧΘΡΟΣ» και «ΤΗΓΑΝΗ» (σ.σ. την γράφουμε όπως ακριβώς υπήρχε στο πανό) ήταν με κόκκινα γράμματα.

H DPG είναι εταιρία συμφερόντων του Δημήτρη Γιαννακόπουλου (άλλωστε τα τρία γράμματα σημαίνουν Δημήτρης Παύλου Γιαννακόπουλου) και η χορηγία έχει να κάνει με την διαφήμιση ενημερωτικής ιστοσελίδας του ιδιοκτήτη της εφημερίδας ΠΡΑΣΙΝΗ, στα ματς του Ολυμπιακού στο Καραϊσκάκη.

Την ώρα που αναρτήθηκε το πανό, υπήρξε αντίδραση από τους σεκιούριτι του γηπέδου, που ζητούσαν το κλείσιμο του και κάποιες αψιμαχίες και γι’ αυτό στην συνέχεια πήγε στις πιο κεντρικές θύρες του κλειστού.

Πάντως και με αυτό τον τρόπο γίνεται ξανά φανερή η παρατεταμένη κόντρα που υπάρχει μεταξύ των οργανωμένων του «τριφυλλιού» με τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο.
http://www.gazzetta.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!