tromaktiko: Σχετικά με το γυφτιά στα Hondos Center Κοζάνης

Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Σχετικά με το γυφτιά στα Hondos Center Κοζάνης



Kαταρχήν θα ήθελα να δηλώσω ότι καμία σχέση δεν έχω με τα Hondos CenterΚαι εγώ τις αρκετές φορές που έχω ψωνίσει και μου έχουν κάνει δώρο , είτε στα συγκεκριμένα καταστήματα  είτε σε άλλα καταστήματα και μου έχουν δώσει κάποιο δώρο μου έχουν χρεώσει αυτό το λεπτό στην απόδειξη... Τις περισσότερες φορές δεν μου το ζήτησαν .
Αυτό γίνεται διότι υποχρεωτικά από τον νόμο πρέπει για λόγους λογιστικούς και αποθήκης να χρεώνεται στο ελάχιστο αυτό που σου δίνουν ως δώρο.
Διοτι , αν την ώρα που βγαίνεις από το κατάστημα σου κάνει έλεγχο η εφορία, θα πρέπει ότι έχεις πάρει να βρίσκεται στην απόδειξη.
Και αν δεν γίνει αυτό , θα βρει τον μπελά του όχι μόνο το κατάστημα, αλλά και εσύ.
Για κάθε τί που παίρνεις, έστω και δώρο, θα πρέπει να υπάρχει και το ανάλογο παραστατικό.
Και τέλος θα ήθελα να σας παραθεσω και μια εμπειρία που είχα πρόσφατα.
Σε κάποιο διαγωνισμό κέρδισα ένα βιβλίο (που μόλις εκείνο το μήνα ειχε βγει στην κυκλοφορία και είχε γίνει μπεστ σελερ).
Ε οι άνθρωποι από την εκδοτική όχι μόνο μου έστειλαν το βιβλίο στο σπίτι μου χωρίς χρέωση, αλλά μέσα στον φάκελο υπήρχε και παραστατικό στο οποίο είχαν χρεώσει μια ελάχιστη τιμή τρια ευρώ , τα οποία ποτέ δεν με χρέωσαν ή μου ζήτησαν (η τιμή του βιβλίου είναι 25 ευρώ). Ο λόγος για τον οποίο έκοψαν την απόδειξη , είναι διότι για κάθε αντικείμενο φεύγει από τις αποθήκες τους είτε το έχουν πωλήσει, είτε πρόκειται για δώρο πρέπει να εχει κοπεί αποδειξη. Μηδενική απόδειξη δεν μπορεί να υπάρξει, για αύτο βάζουν μια ελάχιστη τιμή.

Για αυτό στην κυρία που εστειλε την επιστολή http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/hondos-center.html θα ήθελα να της πω ότι δεν είναι γυφτιά, αλλά κάτι που κάνουν γιατι τους υποχρεώνει ο νόμος

Αναγνώστρια
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!