tromaktiko: Για την inkjetphoto.gr

Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Για την inkjetphoto.gr



Διάβασα την απάντηση της δ/νσης της inkjetphoto
http://tro-ma-ktiko.blogspot.com/2011/03/inkjetphotogr.html
και μου ήρθαν στο μυαλό κάποιες σκέψεις.... Αφου ξεκαθαρίσω ότι δεν έχω καμία σχέση επαγγελματική ή προσωπική με κανέναν από τους δύο, θα γράψω ότι το υφάκι της εταιρείας με ενόχλησε πάρα πολύ. Αντί να ζητήσει συγνώμη για την ταλαιπωρία που πιθανότατα πέρασε ο άνθρωπος ήθελε να βγει και από πάνω, υπονοώντας ότι ο άνθρωπος που έκανε την καταγγελία υποκινήθηκε από κάποιον άλλο.

Κατά τα άλλα: Βρίσκει ευκαιρία να διαφημίσει την επιχείρηση βάζοντας τα αντίστοιχα λινκ, απαιτεί από τους πελάτες της "εάν βιάζονται ρε παιδί μου" να πηγαίνουν οι ίδιοι στα ΕΛΤΑ να παραλάβουν τα προϊόντα παρόλο που έχουν πληρώσει για να τα λάβουν την επομένη στο χώρο εργασίας τους, τις δύο ημέρες καθυστέρηση τις κάνει μία χωρίς να ξέρει πόσο σημαντικός είναι ο χρόνος για τον πελάτη και οτι έστω και μία ημέρα μπορεί να καταστρέψει κάποιον επαγγελματία (για παράδειγμα έχει ακουστά η inkjetphoto για διαγωνισμούς και προθεσμίες; γνωρίζει πoσο κρίσιμες είναι η προθεσμίες υποβολής μιας προσφοράς;), εκβιάζει ότι θα κινηθεί νομικά (εδώ γελάμε - εκεί που μας χρωστάγανε μας πήρανε και το βόδι) κλπ κλπ.

Η δύσκολη οικονομικη κατασταση που περναμε είναι μια ευκαιρία να ξεκαθαρισουν οι επαγγελματίες από τους ερασιτέχνες. Ευτυχώς υπάρχουν και αυτοί που κάνουν σωστά τη δουλεία τους.

Ενας αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!