tromaktiko: Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, made in Nepal

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ξεκαθάρισμα λογαριασμών, made in Nepal



Μια κινηματογραφικού τύπου απόπειρα δολοφονίας πραγματοποιήθηκε στις φυλακές υψίστης ασφαλείας της πρωτεύουσας Κατμαντού με θύμα τον πρώην διευθυντή του τηλεοπτικού καναλιού Nepali TV...Mohammed Yunus Ansari. Ο κατηγορούμενος για εμπόριο ναρκωτικών και πλαστογραφία βρισκόταν το πρωϊ της Παρασκευής στο χώρο των επισκεπτών όταν ξαφνικά εμφανίστηκε από το πουθενά ο Jagiit Singh ο οποίος τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στον ώμο.

Τα Μ.Μ.Ε. έκαναν λόγο για συμβόλαιο θανάτου, αποκαλώντας τον δράστη επαγγελματία δολοφόνο ο οποίος τον τελευταίο μήνα πήγαινε καθημερινά στη φυλακή προσποιούμενος ότι επισκεπτόταν τον περιβόητο εγκληματία Charles Sobhraj, γνωστό για τις δολοφονίες μεγάλων συμμοριτών τη δεκαετία του 1970, τον οποίο όμως ποτέ δε συναντούσε.

Εκπρόσωπος των φυλακών τόνισε ότι θα διεξαχθεί έρευνα για το πως κατάφερε ο συλληφθέντας να βρίσκεται στο χώρο των επισκεπτών τόσο καιρό χωρίς να συναντάει κάποιον, καθώς και για τον τρόπο που πέρασε το όπλο. Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό εκτέλεσης μεγιστάνα των Μ.Μ.Ε.με το πρώτο να γίνεται την προηγούμενη χρονιά όταν και δολοφονήθηκε από σφαίρα στο κεφάλι ο Jamin Shah.

zougla.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!