tromaktiko: Οι real αμοιβές για το “Real Housewives of Athens” του ΑΝΤ1

Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011

Οι real αμοιβές για το “Real Housewives of Athens” του ΑΝΤ1



Αντιδράσεις και μάλιστα έντονες προκαλεί το νέο ριάλιτι του ΑΝΤ1 “Real Housewives of Athens”. Οι εικόνες που προβάλλονται με τις έξι πρωταγωνίστριες εν μέσω οικονομικής κρίσης, να μιλούν για τα χλιδάτα σπίτια τους με τις πισίνες, έκαναν πάρα πολύ κόσμο να βγει από τα ρούχα του.
Η αλήθεια είναι κάπου στην μέση τι απ’ όλα αυτά είναι αλήθεια και τι ψέμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι πρωταγωνίστριες του ριάλιτι δήλωσαν ότι δεν αμείβονται και ότι παίρνουν κάποια χρήματα για τα έξοδα κίνησης.
Η αλήθεια είναι ότι η παράγωγη από τον μήνα Ιούλιο άρχισε να τις αμείβει με 1500 ευρώ μηνιαίως, από την ημέρα που ξεκίνησαν τα γυρίσματα με μπλοκ παροχής υπηρεσιών. Όταν η εταιρεία παραγωγής που ως γνωστόν είναι εξωτερική έδωσε τα χέρια με το κανάλι του Αμαρουσίου και πήραν το πράσινο φως να βγει η εκπομπή στον αέρα άλλαξε και το καθεστώς της αμοιβής τους. Από εδώ και πέρα τα πρώτα ονόματα θα παίρνουν 5000 ευρώ μεικτά, τον μήνα και οι λιγότερο γνωστές κάτι λιγότερο, με μπλοκ παροχής υπηρεσιών.
Απ ότι αντιλαμβάνεσθε οι “νοικοκυρές” μας “εργάζονται” κανονικά και αμείβονται κανονικότητα στου χαλεπούς καιρούς που διανύουμε για να παίζουν τον εαυτόν τους.. Με λίγα λόγια, το χρήμα δεν τρέχει από τα μπατζάκια τους όπως θέλουν να μας το παρουσιάσουν.. Αχ τα μεταξωτά βρακιά θέλουν και τους ανάλογους κ…..ς, μου έλεγε η συγχωρεμένη γιαγιά μου ή ας με λένε Δημαρχίνα και ας ψοφάω από την πείνα. Διαλέγετε και παίρνετε…


http://www.kazantv.gr/
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!