tromaktiko: Νιώστε σαν τον Sebastian Vettel με τον προσομοιωτή F1 Red Bull της Playseat

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Νιώστε σαν τον Sebastian Vettel με τον προσομοιωτή F1 Red Bull της Playseat



Θα είναι και πάλι η Red Bull η ομάδα που πρέπει να κερδίσουν οι άλλοι στη Φόρμουλα 1 και φέτος;



Σίγουρα, αυτό δείχνουν τα πράγματα, αν οι δοκιμές που έγιναν στην πίστα της Βαρκελώνης τις προηγούμενες εβδομάδες παίζουν κάποιο ρόλο (και μέχρι ένα βαθμό παίζουν).

Και τώρα περνάμε στον αγωνιστικό προσομοιωτή της Playseat με τα χρώματα της Red Bull. Φαίνεται να ισχύει το ίδιο και γι αυτόν

Η ιδέα είναι να προσπαθήσει να αναπαράγει την αίσθηση οδήγησης ενός μονοθεσίου F1 και συγκεκριμένα της νέας RB7 της Ρed Bull.

Η θέση οδήγησης τοποθετεί το σώμα σας ακριβώς στην ίδια στάση και στην ίδια ακριβώς απόσταση σε σχέση με το τιμόνι και τα πεντάλ, όπως αυτές των Sebastian Vettel και Mark Webber (των πιλότων της Red Bull), στα μονοθέσια τους.

Υποθέτω ότι θα θέλετε να συνδέσετε τον προσομοιωτή αυτό στο F1 2010 (σε οποιοδήποτε σύστημα), αλλά λειτουργεί με οποιοδήποτε αγωνιστικό παιχνίδι, όπως ας πούμε το επερχόμενο Shift 2: Unleashed.

Το μόνο πρόβλημα, υποθέτω, είναι η κάπως αλμυρή τιμή του στα 1.300$. Μάλιστα αυτή είναι η ειδική τιμή - προσέξτε - γιατί η κανονική τιμή είναι 1.400$.

Σίγουρα, όμως, αν έχετε αυτού του είδους τα χρήματα να κάθονται και έχετε και το χώρο, είναι η καλύτερη περίπτωση.

Εγώ πάλι δεν έχω ούτε το ένα ούτε το άλλο, οπότε θα αρκεστώ να παρακολουθώ παθητικά τους Vettel και Webber να μάχονται όλο το χρόνο με τους υπόλοιπους πιλότους των άλλων ομάδων της F1, αρχής γενομένης από τον πρώτο αγώνα της χρονιάς το μεθεπόμενο Σαββατοκύριακο στην Αυστραλία.
 http://www.dailytech.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!