tromaktiko: Για το site asfalistra.gr

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

Για το site asfalistra.gr



Λοιπόν, όπως θα ξέρετε, δεν υπάρχει καμιά ασφαλιστική εταιρία ονόματι "asfalistra.gr"....
Η ιστοσελίδα αυτή είναι πολύ απλά "broker", μεσίτης ασφαλειών δηλαδή, σε ασφαλιστικές εταιρίες που γνωρίζετε.
Μάλιστα με τη λήψη της κάθε προσφοράς βλέπετε ποιά ασφαλιστική εταιρία αφορά.
Τι πιο απλό λοιπόν, πληρώνοντας ένα συμβόλαιο, να τηλεφωνήσουμε στην εταιρία και ναρωτήσουμε "έχετε εκδώσει συμβόλαιο για το υπ' αριθμ. .... όχημα ή ΟΧΙ;"
Γιατί το λέω αυτό; Γιατί πολλές φορές άλλα λένε οι brokers και άλλα τα συμβόλαια (π.χ. έχετε οδική βοήθεια τάδε, μένεις με το αυτοκίνητο, παίρνεις τηλέφωνο τους τάδε και σου λένε ότι δεν σε ξέρουν ! - αυτή είναι εμπειρία που αποκόμμισα από άλλους μεγαλο=brokers που διαφημίζονταν σε πρωτοσέλιδα αθλητικών εφημερίδων, αν θυμάστε...).
Επίσης, αλήθεια, γιατί να μην παραλάβετε ένα συμβόλαιο με αντικαταβολή στο γραφείο σας; Είναι τόσο δύσκολο πρώτα να σας το φέρουν και μετά να το πληρώσετε; Ο broker μπορεί να "παίξει" με τις ημέρες. Να πληρωθεί δηλαδή από εσάς ένα συμβόλαιο 6 μηνών, και καθυστερώντας να ανταποδώσει στην εταιρία, να κερδίσει τον ένα μήνα (που εννοείται ότι θα είσαστε καλυμμένος) στην τσέπη του, και αθροιστικά από πολλούς πελάτες μαζί να βγάλει μια προμήθεια.
Εσείς όμως, δεν μπορείτε να τα ελέγξετε όλα αυτά; Είναι δυνατόν να παίρνετε αψήφιστα ό,τι σας λένε "ευγενέστατες κυρίες" και μετά να κλαιγόσαστε στο internet; Για το Θεό δηλαδή...

Αναγνώστης
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!