tromaktiko: Υπέκυψε ο 22χρονος

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Υπέκυψε ο 22χρονος



Ο 22χρονος από το Ματσούκι, που είχε τραυματιστεί σε τροχαίο στις 11 Απριλίου, εξέπνευσε το απόγευμα στη ΜΕΘ του ΓΝ Αγρινίου.... Ο τρίτος νεκρός σε λίγες μέρες. Άλλος ένας νέος από την περιοχή, έχασε τη μάχη, μετά από τροχαίο δυστύχημα. Είναι ο τρίτος νέος, μέσα σε λίγες μέρες που χάνει τη ζωή του σε τροχαίο στην περιοχή, προκαλώντας εύλογα θλίψη στην τοπική κοινωνία... Να θυμίσουμε πως σε τροχαίο κοντά στο Θέρμο, λίγες μέρες πριν, είχαν σκοτωθεί δυο ακόμη 22χρονοι.
Ο 22χρονος από το Ματσούκι, νοσηλεύονταν βαριά τραυματισμένος, μετά την σύγκρουση του δικύκλου που οδηγούσε με αστικό λεωφορείο.
Το δυστύχημα συνέβη στην παλιά εθνική οδό, στις 11 Απριλίου, στις 4:30 το απόγευμα, λίγο μετά την διασταύρωση της Σπολάϊτας, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, το δίκυκλο που οδηγούσε ο 22χρονος, εξετράπη της πορείας του και καρφώθηκε πάνω σε αστικό λεωφορείο.
Ο νεαρός μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο του Αγρίνιου, σοβαρά τραυματισμένος στην κοιλιά και το χέρι και από τις εξετάσεις προέκυψε η αναγκαιότητα να χειρουργηθεί στην κοιλιά, λόγω αιμορραγίας. Η κατάσταση του ήταν πολύ κρίσιμη και είχε καταβληθεί προσπάθεια να μεταβεί σε νοσοκομείο με θωρακοχειρουργική κλινική, αλλά αυτό δεν κατέστη δυνατό.
Όπως προέκυψε, ο εγκέφαλος του επίσης είχε υποστεί σοβαρή ζημιά και η κατάσταση του έβαινε από το κακό στο χειρότερο, μέχρι σήμερα το απόγευμα, που εξέπνευσε.Η σωρός του άτυχου νέου μεταφέρθηκε στην Πάτρα, για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

http://agriniopress.gr
     



Εδώ σχολιάζεις εσύ!